تاریخ آخرین بروزرسانی : چهارشنبه دوم خرداد 1397 ساعت 16:11
تاریخ : چهارشنبه 18 بهمن 1396

جلسه معاون بهداشتی وزیر بهداشت با هیئت رئیسه دانشگاه

دکترصومی : ما هر کلنگی زدیم بموقع ساختیم تجهیز کردیم و بموقع به بهره برداری رساندیم

دکتر صومی در جلسه با معاون بهداشت وزارت :در بررسی های مختلفی که از مجموعه  دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور صورت گرفته، تبریز جایگاههای کشوری شایسته ای در تمام حوزه ها دارد.
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، دکتر صومی در جلسه با دکتر رئیس معاون بهداشت وزارت گفت : درحوزه آموزش دانشگاه علوم پزشکی تبریز  در سال ۹۴ رتبه چهارم را داشت و یقین داریم با اقداماتی که صورت گرفته در ۹۵ و ۹۶ جایگاه ما بهتر نیز خواهد شد، درحوزه دانشجویی فرهنگی، در ۴ سال گذشته دانشگاه علوم پزشکی تبریز بصورت متوالی اول بوده است. درحوزه پژوهش تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز  برای اولین بار رتبه سوم را در کشور بدست آورد و در فناوری جزو ۴ دانشگاه برتر شد و در ارزیابی جامع تر تراز برتری داشت با این توضیح که در فناوری در سال ۹۵ در بین دانشگاههای علوم پزشکی کشور  بیشترین رشد شاخصها را داشت.
دکتر صومی در مورد حوزه درمان گفت: در حوزه درمان جمله خوبی که دکتر رئیسی معاون محترم بهداشتی وزیر فرمود و اینکه "مرگ مغزی در  استان کم است" با تلاشی که در اورژانسهای پیش بیمارستانی انجام شده مرگ میر به یک دوم کاهش یافته، در خود اورژانسهای مرگ و میر به ۳۰ درصد و بعداز اورژانس در کل به ۲۰ درصد کاهش یافته است.
رئیس دانشگاه افزود: حسن کار ما  این است که ما مجاز به ایجاد ۱۱۳ تخت ICU بودیم ولی ۲۵۰ تخت ICU ایجاد نمودیم، در بازدیدها  دیالیز ۱۲۲ تختخوابی تبریز را مشاهده کردید، در سایر واحدها و بخشها نیز اقدامات جامعی مشابه دیالیز انجام یافته است.
دکتر صومی به فعالیتهای انجام شده درحوزه بهداشت پرداخت و گفت : در کنار ایجاد زیرساختهای لازم در بعد نرم افزاری نیز کارهای خوبی انجام یافته است؛  تبریز با تکیه بر پتانسیل و توانی که دارد، ایده هایی داشت و اولین استانی بود که با مدلی که خود طراحی کرده بودیم و با موافقت وزیر محترم و آقای دکتر سیاری  ایجاد مجتمع های سلامت را در حاشیه شهرها شروع کرد و اقدامات خوبی در این مرکزها انجام پذیرفت.
دکتر صومی گفت: دانشگاه در امر پیشگیری از بیماریهای واگیر و غیر واگیر، پیدا کردن ریسک فاکتورها و غربالگری، آموزش های عمومی و همگانی، مبارزه با اعتیاد، سلامت روان و مسائل روانپزشکی و مکملهای دارویی و ویتامینها و... که همکاران معاونت بهداشتی دانشگاه در بازدیدها قسمتی از آنها را بیان کرده  و... عملکرد خوبی دارد. و رضایت مندی همشهریان حاشیه شهر که به آنها خدمت ارائه کردیم بهترین دستاورد بود.
رئیس دانشگاه افزود: جمع حاضر و کاملا صمیمی در معاونت بهداشتی از سالها قبل تشکیل شده بود و سالهاست با هم همکاری داریم، از حمایتهای معاونتهای سابق و فعلی بهداشتی وزارت تشکر نموده و آماده نقد و نظر و پیشنهادات اصلاحی برای این طرح بومی هستیم.
دکتر صومی افزود: سالها پیش وقتی معاون درمان دانشگاه بودم در تشریح اقدامات اصلاحی انجام یافته به نماینده سازمان جهانی بهداشت گفتم هدف ما در تبریز اصلاحات به معنی رفرم(تغییرات مثبت پایدار) است نه تغییر صرف.
دکتر صومی در ادامه ضمن ابراز گلایه از شرکایی که در مقوله مجتمع های سلامت  بدقولی کردند  ضمن تشکر از زحمات تک تک همکاران مجتمع های سلامت گفت؛ آزار دهنده است که ما به کسانی قول و امید حمایت بدهیم ولی بدلیل بدعهدی شرکای دخیل در آن امر شرمنده آنها شویم و بدترین لحظه آنجاست که این همکاران از ما نیز نا امید گردند.
 دكترصومى گفت:عليرغم اصرار دكترحسينى،مدير روابط عمومى دانشگاه مبنى بر بيان اينهمه عملكردبصورت وسيع،هنوزمن بر اين باورم كه ما كارهايى كه انجام داده ايم همه براى مردم و در راه خدا بوده و وظيفه خود ميدانيم.
در پایان، دکتر صومی ابراز امیدواری کرد با پیگیری های انجام یافته، شاهد رفع موانع موجود باشیم.

• در چهارشنبه 18 بهمن 1396
  • ساعت 08