تاریخ آخرین بروزرسانی : پنجشنبه سوم خرداد 1397 ساعت 19:12
تاریخ : چهارشنبه 11 بهمن 1396

وزیربهداشت در نشست مشترک مشاورین زنان دانشگاههای علوم پزشکی با معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری:

هر کجا از مدیریت زنان استفاده شده است، خوش درخشیده اند

به گزارش وبدا، دکتر سیدحسن هاشمی در اولین نشست مشترک مشاورین زنان دانشگاههای علوم پزشکی با معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: وزارت بهداشت دستگاه اجرایی است که بیشترین تعداد مدیر خانم را دارد و ما آرزو داریم که تعداد این مدیران خانم به تدریج ارتقا پیدا کنند.

دکتر هاشمی ادامه داد: در حال حاضر در مجموعه وزارت بهداشت، رییس دانشگاه و معاون خانم داریم، اما تعداد آنها کم است و انصافا هرکجا از مدیریت زنان استفاده شده است، خوش درخشیده اند و این تجربه موفقی است، زیرا در ادارات کل نیز 368 مدیرکل خانم داریم، بنابراین می توان گفت، در کنار وزارت آموزش پرورش و وزارت علوم، وزارت بهداشت نیز وظیفه خود می داند، فرصت بیشتری برای ظهور و بروز استعداد زنانی که در خدمات بهداشتی، درمانی و آموزشی کمک می کنند، فراهم کند.
وزیربهداشت گفت: تفاهم نامه ای که امروز بین وزارت بهداشت و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری به امضا رسید، با تاکید برهمین مسئولیت است. البته در کنار آن از خدمات فنی که مربوط به ارتقا و توانمندی بانوان، برای سواد بهداشتی و انجام وظایف شان در حوزه کارشناسی است، از معاونت امور زنان و خانواده در ریاست جمهوری استفاده می کنیم.
دکتر هاشمی گفت: ما در رده های مختلف با بانوان سر و کار داریم. مهم ترین آنها مادران هستند و درعین حال خدماتی که باید به آنها ارائه  شود، چه در دوران بارداری و چه در تربیت و تحصیل فرزندان شان از اهمیت زیادی برخوردار است.
وزیربهداشت تصریح کرد: مانند بقیه معتقدم که اگر این بخش از جامعه که در ارتقای اخلاق، فرهنگ و اقتصاد جامعه بسیار اثرگذار هستند بیشتر از گذشته توجه شود، مسیر توسعه را سریع تر طی می کنیم و برعکس چنانچه سلیقه ای عمل شود و محدودیت هایی ایجاد شود که از حیث قانونی و اخلاقی هم صحیح نیست، نه تنها به قشر زنان ظلم کرده ایم، بلکه به تمام مردم و آینده کشور ظلم کرده ایم.
  • در چهارشنبه 11 بهمن 1396
  • ساعت 11