0 هرگونه فعالیت با لگوی دانشگاه با اخذ مجوز - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تبریز

تاریخ آخرین بروزرسانی : يکشنبه سوم تير 1397 ساعت 11:28
تاریخ : شنبه 7 بهمن 1396

اطلاعیه:

هرگونه فعالیت با لگوی دانشگاه با اخذ مجوز

پيرواعلانات قبلى تأكيد ميگردد، هرگونه فعاليت خبرى با نام يا لگوى دانشگاه علوم پزشكى تبريز،به هرشكل ممكن (سايت،نشريه،كانال،گروه و...) مستلزم هماهنگى واخذ مجوز از مديريت روابط عمومى اين دانشگاه بوده ودر غيراينصورت هرگونه استفاده ازنام يا لگوى دانشگاه تخلف محسوب شده ومستوجب پيگرد وبرخورد قانونى ميباشد.

هموطنان،همكاران،اساتيدو دانشجويان محترم ميتوانند،صحت وسقم اخبارمنتشره به نام يا لگوى دانشگاه را صرفا"ازطرق زيراحصاء نمايند:

١)وب سايت دانشگاه به آدرس:
www.tbzmed.ac.ir

٢) تماس تلفنى با روابط عمومى دانشگاه به شماره هاى :

٣)مطالب مندرج در:
ماهنامه "نداى سلامت"

٤) بامراجعه حضورى به روابط عمومى دانشگاه به آدرس :
تبريز،خيابان گلگشت،روبروى بيمارستان امام رضا(ع)،ستادمركزى دانشگاه، مديريت روابط عمومى دانشگاه

ضمناً،اعلام ميگردد:
:تنها كانال خبرى رسمى دانشگاه علوم پزشكى تبريز:
@tabrizmedicaluniversity ميباشد.
                                                                                                                                                                            روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تبریز