تاریخ : سه شنبه 19 دي 1396

رئیس کمیته فنی دهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی در اولین نشست این کمیته :

تاریخ و منابع آموزشی دهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی به زودی اعلام می شود/ برگزاری کارگاه هایی برای رفع ابهامات احتمالی المپیاد

رئیس کمیته فنی دهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی از مشخص شدن حیطه های این دوره از المپیاد و دبیران هر حیطه در اولین نشست کمیته فنی خبر داد.

به گزارش وبدا، دکتر پروین پاسالار، مدیر امور نخبگان و استعدادهای درخشان وزارت بهداشت و رئیس کمیته فنی دهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی در اولین جلسه کمیته فنی دهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی گفت: تغییراتی در روند اجرای این دوره از المپیاد ایجاد شده و برگزاری این المپیاد به مدیریت امور نخبگان و استعدادهای درخشان محول شده است.
دکتر پاسالار اظهار داشت: احکام اعضای شورای سیاستگذاری، کمیته فنی، دبیر علمی و دبیر اجرایی المپیاد دهم توسط معاون آموزشی وزارت متبوع ابلاغ شدو حیطه های المپیاد دهم در اولین نشست کمیته فنی مورد بررسی قرار گرفت.
رئیس کمیته فنی دهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی با اشاره به اینکه دبیران حیطه های این دوره از المپیاد در این نشست تعیین شدند، خاظرنشان کرد: موضوعات حیطه ها در جلسه اختصاصی هر حیطه با حضور دبیر حیطه مربوطه تعیین و در جلسه عمومی دبیران حیطه ها، عناوین نهایی و همچنین منابع آموزشی هر حیطه معرفی می شود.
وی با بیان این موضوع که تاریخ دهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی به زودی اعلام می شود،گفت: در مورد منابع آموزشی هر حیطه، منابع قابل دسترس به دانشجویان معرفی خواهد شد.
دکتر پاسالار با تاکید بر لزوم شفاف سازی فرآیند برگزاری المپیادهای علمی دانشجویان علوم پزشکی گفت: کارگاه هایی جهت رفع ابهامات مربوط به المپیاد و نیز آموزش های لازم توسط این مدیریت برگزار می شود.

• توسط پروین جوادی
  • در 1396/10/19