تاریخ : جمعه 15 دي 1396

عیادت شبانه معاون درمان دانشگاه از بیماران دریافت کننده کلیه از بانوی 62ساله مرگ مغزی و نظارت بر وضعیت درمانی آنها

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گفت: حال بیماران پیوندی گیرنده کلیه دو روز پیش، عالیست.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریزگفت: حال بیماران پیوندی گیرنده کلیه دو روز پیش، عالیست.
معاون درمان دانشگاه ازنیمه شب پنجشنبه تا بامداد جمعه، بر بالین بیماران دریافت کننده کلیه از بانوی 62 ساله مرگ مغزی، حاضر شده و ضمن عیادت ایشان، جویای وضعیت درمانی آنها شد.
بنا به گزارش  روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز دکتر پورفتحی درملاقات از گیرندگان اعضای پیوندی دو روز پیش، اعلام کرد: خوشبختانه هر دو نفر از بیماران گیرنده کلیه اهدایی با حال عمومی خوب در بخش پیوند بستری هستند.
خاطرنشان می کند هر کدام از این دو بیمار، روز چهارشنبه، دربخش پیوند مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع) تبریز، طی عمل جراحی پیوند کلیه، از یک بیمار مرگ مغزی یک کلیه دریافت کردند.
در ادامه دکتر پورفتحی جهت پیگیری مصوبات کمیته ارتقاء کیفیت خدمات اورژانسی مراکز آموزشی درمانی دانشگاه و بررسی رسیدگی به نحوه ارائه خدمات درمانی به بیماران از اورژانس مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع) نیز بازدید کرد .
@tabrizmedicaluniversity  کانال خبری دانشگاه علوم پزشکی تبریز

• توسط فاطمه دایی