English فارسی
logo

تاریخ : سه شنبه 12 دي 1396

برگزیدگان بیست و سومین دوره جشنواره تحقیقات علوم پزشکی رازی معرفی شدند

به گزارش وبدا، دکتر اصغر عبادی‌فر، دبیر بیست و سومین دوره جشنواره تحقیقات علوم پزشکی رازی در جلسه توجیهی برگزیدگان بیست و سومین جشنواره تحقیقات علوم پزشکی رازی گفت: در مرحله ثبت نام این جشنواره ۲۴۶ نفر شرکت کننده داشتیم که در سه گروه علوم بالینی و سلامت، علوم پایه پزشکی و ابداعات، اختراعات و فناوری شرکت کردند.
دکتر عبادی‌فر از برگزاری مراسم  تقدیر از برگزیدگان بیست و سومین جشنواره تحقیقات علوم پزشکی رازی در  ۲۵ دی ماه در تهران خبر داد و گفت:  با توجه به داوری های صورت گرفته در مراحل مختلف، در نهایت از ۱۱ برگزیده حقیقی و برگزیدگان حقوقی تقدیر خواهیم کرد.
دبیر بیست و سومین دوره جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی با اشاره به کاهش تعداد برگزیدگان حقیقی از سال ۸۹ تاکنون خاطرنشان کرد: تعداد برگزیدگان در سال ۸۹، ۴۴ نفر بود که از سال ۹۳ این تعداد کاهش یافته و اکنون به ۱۱ نفر برگزیده رسیده است.
وی از سه برابر شدن میزان جوایز خبر داد و گفت: در چند سال گذشته میزان جوایز را سه برابر کردیم و سال گذشته ۳۰ میلیون تومان به هر برگزیده اعطا شد که البته با توجه به اینکه شرایط مناسبی برای افزایش این مبلغ نداریم، برای امسال نیز همین مبلغ در نظر گرفته شده است.

• در سه شنبه 12 دي 1396
  • ساعت 10