تاریخ : پنجشنبه 30 آذر 1396

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز:

روند تولید مقالات در دانشگاه‌های علوم پزشکی همواره صعودی بوده است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز تاکید کرد: روند تولید مقالات در دانشگاه‌های علوم پزشکی همواره صعودی بوده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد حسین صومی در مراسم اختتامیه‌ی شانزدهمین جشنواره‌ی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی تبریز دومین دانشگاه علوم پزشکی کشور است که از نظر رنکینگ پژوهشی در سطح ملی جایگاه سوم کشور را کسب کرده است.

وی با اشاره به جایگاه علمی کشور گفت: در سال‌های اخیر تنها سرعت رشد تولیدات علمی در کشورکم شده است؛‌ ولی روند رو به رشد ادامه دارد؛ به طوری که از نظر تولید مقالات علمی، جایگاه بهتری نسبت به ترکیه داریم.

وی با اشاره به مطالعه‌ی جهانی بازنگری بیماری‌ها گفت: نتایج این مطالعات نشانگر بقای مادران و کودکان، بهبود دسترسی به خدمات سلامت در کل دنیا، نقش تحصیلات و سلامتی در نرخ باروری، افزایش امید به زندگی در طول ۲۶ سال گذشته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز خاطرنشان کرد: زیرساخت‌های موجود در دانشگاه در کسب رتبه‌ی سوم کشوری نقش بسیار عمده‌ای داشت. اجرای طرح کوهورت آذر، بازسازی و تجهیز کوهورت خامنه و ثبت بیماری‌ها نیز زیرساخت‌های لازم برای انجام تحقیقات و پژوهش‌های بعدی را فراهم کرد. همچنین سیستم ثبت بیماری سبب ثبت ۳۶ بیماری شده است.

مراسم اختتامیه‌ی شانزدهمین جشنواره‌ی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در تالار دانشکده‌ی داروسازی جدید دانشگاه علوم پزشکی تبریز با تجلیل از منتخبین جشنواره به کار خود پایان دادـ
  • توسط رضا محمدی نسب
  • در 1396/09/30