تاریخ : پنجشنبه 30 آذر 1396

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز:

فعالیت‌های پژوهش و فناوری در دانشگاه با شتاب بییشتری در حال گسترش است

وی با تاکید بر لزوم تولید محصولات فناورانه افزود: آموزش و پژوهش در کنار هم باید منجر به تولید محصولات فناورانه و تجاری‌سازی آن شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتر ابولقاسم جویبان در مراسم اختتامیه‌ی جشنواره‌ی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با ارائه‌ی گزارشی از عملکرد معاونت تحقیقات فناوری دانشگاه تبریز اظهار کرد: وجود ۳۰ مرکز تحقیقاتی، جذب عضو هیئت علمی پژوهشی، محققان پسادکتری و گرنت‌های خارج سازمانی، تاسیس بیوبانک، راه‌اندازی کوهورت آذر و ثبت بیماری‌ها، تشکیل واحدهای توسعه تحقیقات بالینی در بیمارستان‌های دانشگاه از اقدامات معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز به شمار می‌آیند.

وی ادامه داد: هفت مورد از مجلات دانشگاه نمایه شده و سه مورد نیز در حال رشد هستند . احداث مرکز نوآوری، شتابدهی و اتاق‌های تمیز، تلاش برای الکترونیکی شدن روندهای پژوهشی، وجود سه مرکز رشد با ۷۹ فناور مستقل، سه اتاق تمیز، بازنگری آئین نامه‌ی همکاری با صنعت نیز از سایر اقدامات و برنامه‌های آتی معاونت هستند.

جویبان با اشاره به روند تکاملی دانشگاه علوم پزشکی تبریز بیان کرد: برای تبدیل دانشگاهی با دو الی سه کلاس به دانشگاهی آموزش محور، بیش از نیم قرن زمان صرف شده است و پس از آن نیز تلاش‌های زیادی برای پژوهش محور شدن دانشگاه و کسب رده‌ی سوم ملی پژوهش توسط دانشگاه علوم پزشکی تبریز شده است.

وی گفت: دانشگاه مسیر مستقیمی را برای تولید محصولات فناورانه طی می‌کند. ولی زیرساخت اصلی برای طی این مسیر توجه به آموزش است؛ به طوری که در سیاست‌گذاری‌های کلان آموزش باید مورد توجه قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: تمامی تولیدات فناورانه‌ی این دانشگاه فیزیکی و در قالب تجهیزات نبوده و خدمات بالینی فناورانه نیز در این میان سهم عمده‌ای دارندـ

جویبان در بخش دیگری از سخنان خود با برشماری تعداد مقالات دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: تعداد مقلات چاپ شده‌ی دانشگاه در ISI تا به این لحظه، یک هزار و ۱۳۷ مورد، تعداد مقالات مشترک با محققان بین‌المللی ۱۷۴ مورد، مقالات کیو یک ۳۰۴ مورد و
سرانه‌ی مقاله در سال ۲۰۱۶ حدود ۱.۸۱ است.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی تبریز در رده‌ی کلی پژوهشی در جایگاه سوم، در تولید علم در جایگاه ششم و از نظر زیرساخت و نیروی انسانی در رده‌ی دوم قرار دارد.

مراسم اختتامیه‌ی شانزدهمین جشنواره‌ی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در تالار دانشکده‌ی داروسازی جدید دانشگاه علوم پزشکی تبریز با تجلیل از منتخبین جشنواره به کار خود پایان دادـ
  • توسط رضا محمدی نسب
  • در 1396/09/30