تاریخ : پنجشنبه 30 آذر 1396

امام جمعه‌ی تبریز تاکید کرد:

پژوهش، حلقه‌ی مفقوده‌ی توسعه‌ی کشورها/پژوهش‌ها در کشور ما در اتاق مدیران خاک می‌خورند

امام جمعه‌ی تبریز تاکید کرد: پژوهش، حلقه‌ی مفقوده‌ی توسعه‌ی کشورها است.
به گزارشروابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، حجت‌الاسلام محمدعلی آل هاشم در مراسم اختتامیه‌ی شانزدهمین جشنواره‌ی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان این مطلب اظهار کرد: هیچ عملی با تحقیق و پژوهش برابر و قابل مقایسه نبوده و علم، اقتدار و قدرتی است که هر کس به آن دست پیدا کرد، می‌تواند به دیگران غلبه ‌کند.

وی با اشاره به سخنی از رهبر معظم انقلاب گفت: فراگیری دانش و پژوهش یکی از محورها و شاخصه‌های تعالی کشورها است؛ به طوری که موفقیت و توسعه‌ی کشورها بدون تحقیق و پژوهش امکان پذیر نیست. از این رو باید نسبت به همه‌ی مسائل نگاهی پژوهش محور داشته باشیم.

وی عنوان کرد: ضرورت پژوهش امروزه بر کسی پوشیده نیست و جوانان ما در طول سالیان اخیر با تکیه بر توان داخلی در مسیر تخقیق و پژوهش گام برداشته و قله‌های رفیع علم را در عرصه‌های فناوری، نانو، هسته‌ای، سلول‌های بنیادی، هوا و فضل فتح کرده‌اند.

نماینده‌ی ولی فقیه در آذربایجان شرقی تصریح کرد: کشور ایران در اوج تحریم‌ها به موفقیت‌های پژوهشی بزرگی دست یافت. رهبر معظم انقلاب نیز همواره به حرکت در مرزهای دانش تاکید دارند.

وی با اشاره به تهاجم فرهنگی دشمنان انقلاب اسلامی اظهار کرد: کشور ما امروزه مورد تهاجم همه جانبه‌ی دشمنان قرار دارد و راهی جز قدرتمند شدن از نظر علمی نداریم؛ بنابراین به منظور پاسداری و حراست از خون شهدا و آرمان‌های امام (ره) باید قدرت علمی متخصصان و دانشمندان کشور را تقویت کنیم.

وی دهه‌ی چهارم انقلاب را دهه‌ی پیشرفت و شکوفایی علمی دانست و خاطرنشان کرد: نقطه‌ی پایانی یک پژوهش، به کارگیری نتایج آن است. کاربردی کردن نتایج پژوهش‌ها باید مورد توجه قرار گیرد. متاسفانه نتایج پژوهش‌های ما امروزه در اتاق‌های مدیران خاک می‌خورد یا در آرشیوها بایگانی شده است.

مراسم اختتامیه‌ی شانزدهمین جشنواره‌ی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در تالار دانشکده‌ی داروسازی جدید دانشگاه علوم پزشکی تبریز با تجلیل از منتخبین جشنواره به کار خود پایان دادـ
  • توسط رضا محمدی نسب
  • در 1396/09/30