تاریخ : يکشنبه 26 آذر 1396

گزارشی از مرکز رشد فناوری دارویی و تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز

در دومین روز از اولین جشنواره‌ی منطقه‎ای فکت تبریز روسای مراکز رشد فناوری دارویی و تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز گزارشی از عملکرد این مراکز ارائه دادند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز،  دکتر سالار همتی، رئیس مرکز رشد فناوری دارویی دانتشگاه علوم پزشکی تبریز با ارائه‏  توضیحاتی در خصوص مرکز رشد دارویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز بیان کرد: این مرکز در سال ۸۶ آغاز به کارکرد و حمایت از خروجی‌های استارت‌آپ‌ها از جمله وظایف این مرکز است و واحدهای فناور شرکت‌های خصوصی که در حال توسعه‌ی محصول هستتد، از متقاضیان این مرکز به شمار می‎آیند.

وی افزود: مزیت‌های استقرار در مراکز رشد دانشگاه، ایجاد محیط هم‌افزایی، ارائه‎ی خدمات پشیبانی آموزشی، مشاوره‌ی تخصصی، تسهیل در ارتباطات بین‌المللی از حمایت‌های مرکز رشد به شمار می‎آیند.

وی در ادامه از کسب رتبه‎ی دوم کشوری توسط مرکز رشد فناوری دارویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز خبر داد و گفت: این مرکز طی سال‌های ۹۵ و ۹۶ در نمایشگاه ربع رشیدی برتر شناخته شده است.

«دکتر اسماعیل هاشمی اقدم »، رئیس مرکز رشد تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در ادامه اظهار کرد:
گروه پارک علم و فناوری دانشگاه دارای سه مرکز رشد بوده که مرکز رشد فناوری تجهیزات پزشکی از آن جمله است. این مرکز از سال ۹۳ به صورت رسمی در خیابان پاستور تاسیس شد و در طول سه سال گذشته در راستای حمایت از ایده‌های فناورانه اقدامات خوبی انجام داده است. این مرکز سعی دارد محققان، فارغ‌التحصیلان و کارافرینان را بدون سرمایه به فناوران حرفه‎ای تبدیل کند.

وی ادامه داد: در این مرکز رشد حدود 22 شرکت در قالب دفتر و کارگاه فعالیت دارند و در سال جاری ۷۵ طرح پذیرش شده است. همچنین در طول شش ماه گذشته حدود ۲۵۹ میلیون تومان تسهیلات به شرکت‌ها پرداخت شده است.

دومین روز از اولین جشنواره‌ منطقه‌ای و دومین جشنواره‌ دانشگاهی فکت به میزبانی دفتر فناوری، کارآفرینی و تحقیقات دانشجویی "فکت" دانشگاه علوم پزشکی تبریز و با حضور استان‌های همدان، قزوین، گیلان، کردستان، ادربیل، زنجان، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی برگزار شد.
  • توسط رضا محمدی نسب
  • در 1396/09/26