rahbari
تاریخ : يکشنبه 26 آذر 1396

دومین روز از اولین جشنواره‌ منطقه‌ای فکت در تبریز برگزار شد

دکتر جویبان: دانشگاه علوم پزشکی تبریز به سمت دانشگاه‌های نسل سوم حرکت می‌کند.

روز فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز با حضور فناورانی از دانشگاه‎های استان‌های همدان، قزوین، گیلان، کردستان، ادربیل، زنجان، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، "دکتر ابولقاسم جویبان"، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز در دومین روز از اولین جشنواره‌ی منطقه‌ای فکت در تبریز با اشاره به هفتادمین سالگرد تاسیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهار کرد: دانشگاه در ابتدا با سبقه‌ی آموزشی تاسیس شد و در طول سالیان مختلف شاهد پیشرفت کیفیت آموزشی و پژوهشی در این دانشگاه بوده‌‌ایم؛ به طوری که دانشگاه علوم پزشکی تبریز به سمت دانشگاه‌های نسل سوم حرکت می‌کند.

وی افزود: دانشگاه باید به سمت فعالیت‌ها و ارائه‌ی ‌خدمات فناورانه به جامعه حرکت کند. فناوری پله‌ی سوم اهداف دانشگاهی است و فناوران خوب کسانی هستند که قبلا در حوزه‌ی آموزش نیز به خوبی کار کرده‌ و اطلاعات بسیار عمیق و خوبی از فیلد تحقیقاتی دارند و می‌توانند نسل جدید را نیز به منظور انجام فعالیت‌های فناورانه آموزش دهند.

وی ادامه داد: تغییر جهت در ایده‌های فناورانه نیز از جمله مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

دومین روز از اولین جشنواره‌ منطقه‌ای و دومین جشنواره‌ دانشگاهی فکت به میزبانی دفتر فناوری، کارآفرینی و تحقیقات دانشجویی "فکت" و همزمان با روز فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز و با حضور فناورانی از دانشگاه‎های استان‌های همدان، قزوین، گیلان، کردستان، ادربیل، زنجان، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی برگزار شد.
  • توسط رضا محمدی نسب
  • در 1396/09/26