تاریخ : يکشنبه 26 آذر 1396

سرپرست دفتر فکت تاکید کرد:

ضرورت جذب خیران فناوری در آذربایجان شرقی

سرپرست دفتر فکت بر لزوم ضرورت جذب خیران فناوری در آذربایجان شرقی تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتر پیمان کیهان‌ور در دومین روز از اولین جشنواره‎ی منطقه‎ای فکت در تبریز با بیان این مطلب اظهار کرد: جذب خیران حوزه‎ی فناوری در بسیاری از استان‏ها مورد توجه قرار گرفته است. امیدواریم با همکاری و عنایت مسئولان ذی‎ربط ما نیز بتوانیم از خیران خوزه‎ی فناوری کمک بگیریم.

وی در ادامه با اشاره به مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: در طول سال‎های اخیر شاهد اتفاقات بسیار خوبی در حوزه‎ی فناوری در این دانشگاه بوده‎ایم. مرکز نوآوری به توسعه‎ی اکوسیستم فناوری کمک خواهد کرد.

وی ادامه داد: مرکز نوآوری و شتابدهی آذربایجان واقع در پشت دانشکده‎ی پزشکی تبریز در دو طبقه تاسیس خواهد که شامل شرکت‌های دانش بنیان و استارت‌آپ‌ها خواهد بود.

کیهان‌ور بیان کرد: مرکز نوآوری متشکل از یک یا چند تیم نوآور برای توسعه‌ی کارآفرینی است که با همکاری مراکز تحقیقاتی و شرکت‌های متقاضی محصولات جدید در یک حوزه تخصصی را در چارچوب برنامه‌های بلندمدت ارائه می‎کنند.

وی در ادامه با اشاره به فعالیت‎های فناورانه‎ی دفتر فکت تبریز و مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: گپ کارآفرینی و innovative evening یا کافه نوآوری، دوره‌های آموزشی استارت‌آپ و mentoring، پیش شتابدهی، رویداد همفکر تبریز، آینده پژوهی و جاده‌ی ابریشم تبریز از جمله رویدادهایی از جمله فرایندهای جدیدی هستند که رویدادهای تازه‎ای در فضای استارتاپی به شمار می‎آیند.

وی از تاسیس مرکز نوآوری و شتابدهی تا پایان سال جاری خبر داد و خاطرنشان کرد: این مرکز پس از تاسیس اولین مرکز شتابدهی در بین دانشگاه‏های وزارت بهداشت خواهد بود.

دومین روز از اولین جشنواره‌ منطقه‌ای و دومین جشنواره‌ دانشگاهی فکت به میزبانی دفتر فناوری، کارآفرینی و تحقیقات دانشجویی "فکت" و همزمان با روز فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز و با حضور فناورانی از دانشگاه‎های استان‌های همدان، قزوین، گیلان، کردستان، ادربیل، زنجان، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی برگزار شد.
  • توسط رضا محمدی نسب
  • در 1396/09/26