rahbari
تاریخ : شنبه 25 آذر 1396

رئیس دفتر نخبگان استان آذربایجان شرقی:

استارت‌آپ‌ها به حوزه‌ی تکنولوژی ورود کنند

رئیس دفتر نخبگان استان آذربایجان شرقی تاکید کرد: بیشتر استارت‌آپ‌ها در حوزه‌ی خدماتی بوده‌اند که در این عصر باید استارت‌آپ‌ها به حوزه‌ی تکنولوژی نیز ورود کنند و با کمک دانشگاه‌ها بتوانند فعالیت خود را گسترش دهند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتر مهرداد امامی تبریزی در افتتاحیه دومین جشنواره دانشگاهی فناوری، کارآفرینی و تحقیقات دانشجویی و اولین جشنواره منطقه ای «فَکت» به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان این‎که تقویت استارت‌آپ‌ها در کشور، امیدوار کننده است، افزود: معتقدم که باید از پتانسیل‌های کشور هم‌چون نفت در جهت بهبود زیرساخت‌ها برای توسعه کارهای فناورانه استفاده کرد و در واقع پژوهش نیازمحور، سرمایه‌گذاری ارزشمند برای کشور است.

وی از شرکت 966 دانشجو در استارت‌آپ‌های اخیر و تشکیل 33 تیم در این خصوص خبر داد که سه مورد از تیم‌ها وارد حوزه‌ی دانش بنیان شده‌اند.

وی با تاکید بر مفهوم اقتصاد مقاومتی در کشور، یاد آور شد: اقتصاد مقاومتی به این معنا نیست که روزه بگیریم و غذا خوریم، بلکه اقتصاد مقاومتی بیانگر این است که باید تفکر و شیوه‎ی کار خود را عوض کنیم و بر اساس شایسته‌سالاری و تجربیات هر فرد از آنان در بخش‌های مختلف کشور استفاده کنیم.

امامی تبریزی ادامه داد: خوشبختانه سیاست‌گذاران و مدیران کشور به این نتیجه رسیده‌اند که به سمت شایسته سالاری حرکت کنند و از سویی با برقراری ارتباط بین صنعت و دانشگاه، اقتصاد دانش بنیان را در کشور پیاده کنند.

وی خطاب به دانشجویان گفت که باید آنان خود به فکر کارآفرینی باشند و با کار تیمی خود بتوانند به ایده‌های خود جامعه عمل بپوشانند و ایده تنها 10 درصد کار و بقیه ادامه مسیر عملی کردن ایده است.

بر اساس این گزارش؛ کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز پس از برگزاری اولین جشنواره پژوهشی با محوریت پژوهش در سال ۹۳، دومین جشنواره پژوهشی و ایده پردازی در سال ۹۴ و استقبال بی نظیر دانشجویان، با تغییر روند آن در حرکت به سمت پرورش دانشجوی نسل سوم به دنبال ورود به عرصه های جدید است.

این کمیته با نگاه مبتنی بر آینده نگاری، فناوری و کسب ثروت دانش بنیان سرپرست جدید خود، پس از ارتقای راهبردی به دفتر فکت (فناوری،کارآفرینی و تحقیقات دانشجویی)، در سال ۱۳۹۵ اولین جشنواره «فَکت» و اولین همایش ملی تجربه را با استقبال بی نظیر دانشجویان برگزار کرد.

امسال و به دنبال احراز نقش Focal Point دانشگاهی در منطقه که شامل همدان، قزوین، گیلان، کردستان، زنجان، اردبیل، آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی است و در روزهای ۲۵ و ۲۶ آذرماه ۱۳۹۶ برای اولین بار در کشور جشنواره فناوری، کارآفرینی و تحقیقات دانشجویی منطقه‌ای و دومین جشنواره دانشگاهی به همت دانشجویان دانشگاه برگزار می‌شود.
  • توسط رضا محمدی نسب
  • در 1396/09/25