تاریخ : شنبه 25 آذر 1396

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز:

دانش اولیه عمیق، لازمه‌ی تحقیقات و کارهای فناورانه است

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: لازمه‌ی تحقیقات و فناوری، داشتن دانش اولیه عمیق بوده و این دانش بعدها بستر کار تحقیقاتی را فراهم می‌کند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتر ابوالقاسم جویبان در افتتاحیه دومین جشنواره دانشگاهی فناوری، کارآفرینی و تحقیقات دانشجویی و اولین جشنواره منطقه ای «فَکت» با اشاره به این‌که پژوهشگران باید بر اساس زمان‌بندی مشخص به تحقیق بپردازند، گفت: در ابتدا باید ردیف پژوهشی خاص مشخص شود و پژوهشگران برنامه محور عمل کنند.

وی با اشاره به این‎که امروزه بسترهای لازم برای تحقیق و پژوهش به خوبی در کشور فراهم شده است، افزود: دسترسی آنلاین به منابع و از سویی وجود تشکیلات تحقیقات دانشجویی، منجربه ایجاد فضایی مناسب برای تحقیق و پژوهش شده است.

وی خاطر نشان کرد: انتظار داریم که دانشجویان بعد از آشنا شدن با شیوه‌های تحقیق، به جمع‌آوری اطلاعات و اجرای پروپوزال بپردازند که در این راستا توجه به نیاز جامعه در عرصه سلامت و دیگر عرصه‌ها ضروری به نظر می‌رسد.

جویبان به دانشجویان توصیه کرد که در زمینه فرهنگ‌سازی تحقیقات و ترویج فرهنگ پژوهش نیز فعالیت کنند.

بر اساس این گزارش؛ کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز پس از برگزاری اولین جشنواره پژوهشی با محوریت پژوهش در سال ۹۳، دومین جشنواره پژوهشی و ایده پردازی در سال ۹۴ و استقبال بی نظیر دانشجویان، با تغییر روند آن در حرکت به سمت پرورش دانشجوی نسل سوم به دنبال ورود به عرصه های جدید است.

این کمیته با نگاه مبتنی بر آینده نگاری، فناوری و کسب ثروت دانش بنیان سرپرست جدید خود، پس از ارتقای راهبردی به دفتر فکت (فناوری،کارآفرینی و تحقیقات دانشجویی)، در سال ۱۳۹۵ اولین جشنواره «فَکت» و اولین همایش ملی تجربه را با استقبال بی نظیر دانشجویان برگزار کرد.

امسال و به دنبال احراز نقش Focal Point دانشگاهی در منطقه که شامل همدان، قزوین، گیلان، کردستان، زنجان، اردبیل، آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی است و در روزهای ۲۵ و ۲۶ آذرماه ۱۳۹۶ برای اولین بار در کشور جشنواره فناوری، کارآفرینی و تحقیقات دانشجویی منطقه‌ای و دومین جشنواره دانشگاهی به همت دانشجویان دانشگاه برگزار می‌شود.

• توسط رضا محمدی نسب
  • در 1396/09/25