تاریخ : شنبه 25 آذر 1396

نائب رئیس شورای اسلامی تبریز تاکید کرد:

استقبال شورای شهر تبریز از طرح‌های نوآورانه دانشگاه‌ها

نائب رئیس شورای اسلامی تبریز با تاکید بر اهمیت تجاری سازی ایده‌ها و طرح‌ها، گفت: شورای شهر تبریز از طرح‌های نوآورانه دانشگاه‌ها استقبال می‌کند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز،  خانم سونیا اندیش در آیین گشایش دومین جشنواره دانشگاهی فناوری، کارآفرینی و تحقیقات دانشجویی «فکت» و اولین جشنواره منطقه ای آن به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، با اشاره به انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری اسلامی در سال 2018، اظهار کرد: تبریز 2018 می‌تواند زمینه‌ای برای شروع همکاری و حمایت از طرح‌های فناورانه و نوآورانه را فراهم کند و کمیسیون‌هایی هم‌چون فرهنگی و اجتماعی، برنامه و بودجه و معماری و شهرسازی شورای شهر با این گونه طرح‌ها همکاری داشته باشند.

وی ادامه داد: شهرداری و شورای شهر تبریز از اعضای دبیرخانه تبریز 2018 هستند و در زمینه‌هایی هم‌چون شناخت حوزه‌های گردشگری و طراحی اپلیکیشن اقداماتی انجام شده است که البته نیازمند ارائه طرح‌های عملیاتی برای این رویداد هستیم.

وی یاد آور شد: بنده به عنوان عضوی از هیئت رئیسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز، آمادگی این اتاق را برای حمایت از طرح‌های کارآفرینی اعلام می‌کنم و امیدوارم که این طرح‌ها در زمینه صنعت، تجارت و به طور کلی در کارآفرینی اجرایی شود.
  • توسط رضا محمدی نسب
  • در 1396/09/25