تاریخ : شنبه 25 آذر 1396

وزيربهداشت در سرپل ذهاب:

همراهی مردم در زلزله غرب کشور، تحسین برانگیز است/ بیمارستان 100 تختخوابی سرپل ذهاب با کمک خیرین کاشانی ساخته می شود

وزيربهداشت با بيان اينكه همراهي مردم در جريان اين زلزله تحسين برانگيز است، گفت: وقتي شور مردم را مي بينم، به ايراني بودنم افتخار مي كنم.
به گزارش وبدا، دكتر سيد حسن هاشمي در آیین آغاز عملیات ساخت بيمارستان جديد سرپل ذهاب گفت: براي كارهاي خيرخواهانه آنقدر داوطلب وجود داشت كه خيرين و نيكوكاران در يك رقابت، هزينه ساخت ٦٢ خانه بهداشت و ٢٢ مركز جامع سلامت كه در زلزله تخريب شده بود را پذیرفتند كه دسترسي به خدمات پزشکی، دندانپزشكي، خدمات تخصصي و آزمايشگاه و مراقبين سلامت روان را فراهم مي كند.دكتر هاشمي ادامه داد: بيمارستان جديد شهداي سرپل ذهاب توسط خيرين كاشاني كه بيمارستان خيريه  آيت الله يثربي را ساخته بودند، با ظرفیت 100 تخت بیمارستانی، ساخته و راه اندازي مي شود.

وزيربهداشت گفت: بيمارستاني در اسلام آباد غرب با کمک بانک های خصوصی کشور ساخته خواهد شد، در قصر شيرين نیز ٣ بيمارستان در دست ساخت و مرمت است.

• توسط پروین جوادی
  • در 1396/09/25