rahbari
تاریخ : دوشنبه 20 آذر 1396

مرکز تحقیقات ایمونولوژی برگزار کرد:

برگزاری کارگاه Pathway Studio با همکاری مرکز RDCC

Pathway Studio پایگاهی جامع است که امکان تحلیل اطلاعات مربوط به واکنش های سلولی، فعل و انفعالات پروتئینی و متابولیسمی را با تصویر سازی مکانیسم بیماری ها و پروسه های بیولوژیکی میسر می سازد.
کارگاه آموزشی پایگاه Pathway Studio از محصولات الکترونیک ناشر الزویر (ELSEVIER) با همکاری مرکز تحقیقات ایمونولوژی  و مرکز توسعه و هماهنگی پژوهش  (RDCC) با حضور مدرس شرکت مهندسی فرآیدا نماینده انحصاری الزویر در ایران در کتابخانه مرکزی دانشگاه و با شرکت بیش از 70 نفر از اعضاء هیئت علمی، مدرسین، محققین و دانشجویان برگزار گردید.

• توسط رضا محمدی نسب
  • در 1396/09/20