English فارسی

تاریخ : چهارشنبه 15 آذر 1396

به مناسبت هفته اطلاع رسانی ایدز

برنامه مشاوره ای همتایاران سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی تبریز در سطح شهر

همزمان با شروع هفته اطلاع رسانى ایدز خدمات آگاهی رسانی ، مشاوره ، غربالگری و تست درباره این بیماری توسط همتایاران سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی تبریز و همراهى معاونت بهداشتى، معاونت اجتماعى دانشگاه و خيريه نيكوكارى تبريز در محل مجتمع های تجاری اطلس و ستاره باران تبریز به عموم مردم ارائه شد.
در این برنامه کارگروه پژوهشی همتایاران سلامت روان با حضور شریفی مسئول این مجموعه به ارائه خدماتی از قبیل آگاهی رسانی ، مشاوره ، غربالگری و rapid test پرداختند.
در این برنامه که با هدف افزایش آگاهی عمومی درباره ایدز و کاهش فشارهای روحی اجتماعی ناشی از آن اجرا شد ، دبیر و اعضای شورای مرکزی همتایاران سلامت روان نیز حضور داشتند.
گفتنی است آموزش و ارائه خدمات رایگان آگاهی دهی ، غربالگری و ... در مکان های پر رفت و آمد شهر ادامه خواهد داشت.

• در چهارشنبه 15 آذر 1396
  • ساعت 12