تاریخ : شنبه 4 آذر 1396

ملاقات ریزعلی خواجوی( دهقان فداکار)

دکتر تاری از ریز علی خواحوی( دهقان فداکار) بستری در بیمارستان میانه ملاقات کرد .
عصردیروز دکتر عادل تاری رئیس مرکز آموزشی درمانی چشم پزشکی علوی تبریز به نمایندگی از طرف دکتر صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی از دهقان فداکار( آقای ریز علی خواجوی) در آی سی یو بیمارستان خاتم الانبیاء میانه عیادت کرد واز نزدیک در جریان سیر درمان ایشان قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه  با توجه به بستری بودن ریزعلی خواجوی( دهقان فداکار) در بیمارستان میانه، تیم پزشکی مرکز آموزشی درمانی علوی در بخش ICU از وی ملاقات کرده و او را  ویزیت کردند و بنا به اعلام تیم پزشکی حال وی مساعد است.

• توسط فاطمه دایی
  • تایید شده فاطمه دایی