rahbari
تاریخ : شنبه 4 آذر 1396

بمناسبت هفته بسیج در دانشگاه علوم پزشکی تبریز صورت گرفت

طرح ویزیت رایگان بسیج جامعه پزشکی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تبریز با امکانات بیمارستان علوی در شهرستان میانه و در مدرسه استثنایی ایثار برگزار شد .

طرح بسیج سلامت 3 با محوریت ویزیت رایگان بسیج جامعه پزشکی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تبریز با امکانات مرکز آموزشی درمانی علوی در شهرستان میانه و در مدرسه استثنایی ایثار برگزار شد .
در این طرح دکتر عادل تاری رئیس مرکز آموزشی درمانی علوی به نمایندگی از رئیس دانشگاه علوم پزشکی حضور داشت.

دکتر تاری در گفتگو با  روابط عمومی دانشگاه  در مورد تعداد افراد ویزیت شده گفت: در این طرح یک روزه بسیج جامعه پزشکی که به مناسبت هفته بسیج صورت گرفت 300 بیمار مورد معاینه تخصصی چشم قرار گرفت .
دکتر تاری افزود: بعد از معاینات تخصصی 20نفر ازبیماران  نیازمند عمل جراحی چشم تشخیص داده شد که با تمهیدات و هماهنگی های صورت گرفته، این افراد در مرکز آموزشی درمانی چشم پزشکی علوی تبریز مورد عمل جراحی  رایگان قرار می گیرند.
وی اظهار داشت: همچنین برای 50 نفر از بیماران نیز عینک تجویز شد که به صورت رایگان در اختیار بیماران قرار گرفت.
وی در ادامه ویزیت دانش آموزان استثنایی را از دیگر برنامه های تیم بسیج جامعه پزشکی اعلام کرد و افزود: در این طرح 40 دانش آموز استثنایی شهرستان میانه نیز مورد معاینه چشم قرار گرفتند.
شایان ذکر است در طرح بسیج جامعه پزشکی خدمات تخصصی در رشته های داخلی، مغز و اعصاب، ارولوژی، زنان و زایمان، جراحی عمومی ، ارتوپدی، کودکان ، دندانپزشکی  به افراد ارائه شد  و همچنین خدماتی همچون  غربالگری دیابت و فشار خون، طب سنتی اسلامی، مشاوره خانواده و روان شناسی و غربالگری بینایی کودکان 3 الی 6 ساله نیز صورت گرفت.

آلبوم تصاویرهمزمان با هفته بسیج طرح بسیج سلامت3 با محوریت ویزیت رایگان در شهرستان میانه برگزار شد .

• توسط فاطمه دایی
  • تایید شده فاطمه دایی