تاریخ : جمعه 3 آذر 1396

پیام تسلیت رییس دانشگاه به مناسبت در گذشت خیر بزرگوار جناب آقای حاج سيد قاسم نیکدل

بهشت برین، پاداش خدمات ارزشمند مردان وزنان خيّر روزگار است

امیدوارم راه و منش چنین انسانهایی سرمشق همه صاحبان مکنت قرارگفته و سنت گره گشایی از مشکلات درماندگان، در جامعه ما نهادینه گردد
انالله وانا اليه راجعون
با نهایت تاسف خبردار شدیم خیر بزرگوارجناب آقای حاج سيد قاسم نیکدل به رحمت ایزدی پیوستند.اين خير محترم درکنار سايرخدمات خيرخواهانه خود با اهدا ۱۲ دستگاه دیالیز در راه اندازی بخش نمونه دیالیز مركزآموزشى،درمانى امام رضا(ع) نقش افرین بودند.
بی شک بهشت برین، پاداش خدمات ارزشمند مردان وزنان خيّر روزگار است. ضمن طلب غفران اله براى آن مرحوم و صبر وبردباری به خانواده محترمشان، امیدوارم راه و منش چنین انسانهایی سرمشق همه صاحبان مکنت قرارگفته وسنت گره گشایی از مشکلات درماندگان، در جامعه ما نهادینه گردد.
دكترمحمدحسين صومى
رئيس دانشگاه علوم پزشكى تبريز