تاریخ : سه شنبه 30 آبان 1396

تور خبری دانشگاه علوم پزشکی تبریز

در بازدید خبرنگاران از مرکز آموزشی درمانی سینا، مدیر مرکز:

بخش جدید بیمارستان سینا با اعتباری بالغ بر یک و نیم میلیارد تومان کلنگ زده شد و حدود 16 میلیارد تومان اعتبار برای تجهیزات بیمارستانی پیش بینی شده است.
مدیر بیمارستان سینا گفت: بخش جدید بیمارستان سینا با اعتباری بالغ بر یک و نیم میلیارد تومان کلنگ زده شد و حدود  16 میلیارد تومان اعتبار برای تجهیزات بیمارستانی پیش بینی شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر داوود علیپور اظهار کرد: بیمارستان سینای تبریز طبق به روزترین متدها در تمامی عرصه‌ها اعم از نقشه‌کشی و متدهای پزشکی در حال ارائه‌ی خدمات به بیماران است.

وی با اشاره به پروژه‌ی 2.5 طبقه‌ای ساختمان سوانح و سوختگی گفت: این پروژه شامل اتاق عمل سوختگی، سوختگی مردان، زنان و کودکان و NICU با 66 تخت است. همچنین پروژه‌ی بخش مسمومیت نیز دارای 17 تخت می باشد.

علیپور در ادامه با اشاره به پروژه ی توسعه و تکمیل اورژانس بیان کرد: این پروژه نیز با 42 تخت در حال تکمیل است و خدمات ارائه شده در این بیمارستان مطابق با متدهای پیشرفته در سطح جهان است و با توجه به ارائه ی خدمات نوین مانند پیوند پوست، معضل مراجعه به سایر شهرها نیز برطرف شده است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به حساسیت موجود در بخش‌های سوختگی، در هر بخش و به ازای هر اتاق، سرویس بهداشتی و حمام جداگانه وجود دارد و در بخش سوختگی کودکان نیز با استفاده از روانشناسی رنگ ها طراحی شده است تا موجب تقویت روحیه ی بیماران شود.

• توسط فاطمه دایی
  • در 1396/08/30