rahbari
تاریخ : سه شنبه 30 آبان 1396

تور خبری دانشگاه علوم پزشکی تبریز

ساختمان جدید دانشکده داروسازی

تور خبری با حضور 30 خبرنگار از ساختمان جدید دانشکده داروسازی تبریز بازدید کردند.
بازدید خبرنگاران از ساختمان جدید دانشکده ی داروسازی تبریز
جمعی از خبرنگاران و اهالی رسانه استان از ساختمان جدید دانشکده ی داروسازی تبریز بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ مصطفی صالحی، مدیر فنی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با ارائه ی توضیحاتی در این خصوص اظهار کرد: دانشکده ی داروسازی تبریز یکی از قدیمی ترین دانشکده های کشور بوده و دومین دانشکده پس از دانشکده ی داروسازی تهران به شمار می آید.
وی با بیان این که ساختمان کنونی این دانشکده در دانشگاه تبریز شایسته ی دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیست، گفت: از این رو در سال 83 تصمیم گرفته شد تا ساختمانی جدید احداث شود و متاسفانه به دلیل کمبود اعتبار ساخت آن متوقف شده بود و پس از شروع ریاست دکتر صومی، ساخت آن از سال 94 از سر گرفته شد.
وی خاطرنشان کرد: تکمیل این پروژه در اولویت کاری ریاست دانشگاه قرار گرفت و این ساختمان در پنج بلوک و 17 هزار و 500 متر مربع و با اعتباری نزدیک به 40 میلیارد تومان ساختمان ساخته شد و انتقال دانشجویان از ترم های تحصیلی آتی  انجام می‌شود.
گفتنی است: تور خبری دانشگاه ازبخش سوختگی کودکان بیمارستان سینا و همچنین از اورژانس مرکزسینا بازدید نموده و تور خبری طبق برنامه قبلی با بازدید از بانک شیر مادر و تغذیه وریدی نوزادان و ساختمان جدید الزهرا ادامه دارد تا به برگزاری نشست خبری با حضور ریاست دانشگاه و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه در مرکز ملی آموزش مدیریت سلامت بیانجامد.

• توسط فاطمه دایی
  • تایید شده فاطمه دایی