تاریخ : سه شنبه 30 آبان 1396

تور خبری دانشگاه علوم پزشکی تبریز

بازدید خبرنگاران از پروژه های راه دسترسی جنوبی دانشگاه از بلوار نیایش، درب اصلی و خوابگاه 2300 نفری دختران

در ادامه تور خبری، خبرنگاران از پروژه های راه دسترسی جنوبی دانشگاه از بلوار نیایش ، درب اصلی و خوابگاه 2300 نفری دختران بازدید کردند.
بازدید خبرنگاران از پروژه های  راه دسترسی جنوبی دانشگاه از بلوار نیایش ، درب اصلی و خوابگاه 2300 نفری دختران
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ؛ خبر نگاران رسانه ها در تور خبری دانشگاه  از پروژه های راه دسترسی جنوبی دانشگاه از بلوار نیایش ، درب اصلی و  خوابگاه 2300 نفری دختران بازدید نمودند .
مدیر منابع فیزیکی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در این بازدیدها ، اظهار کرد: یکی از مشکلات شهر تبریز، تمرکز ترافیک در محدوده فلکه ی دانشگاه، دانشگاه تبریز و بیمارستان امام رضا (ع) بوده که بروز ترافیک در این مناطق، موجب دسترسی سخت بیماران به بیمارستان امام رضا (ع ) شده بود که با راه اندازی این راه از سمت بلوار نیایش، موجبات دسترسی آسان بیماران به این بیمارستان میسر شد .
مهندس مصطفی صالحی افزود: عملیات اجرایی این راه از سال ۹۴ آغاز شده بود و با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز 22 مهر سال جاری به بهره برداری رسید.
وی با اشاره به اینکه مسیر طولی این راه حدود یک کیلومتر است، گفت: برای احداث راه دسترسی دانشگاه، اعتباری بالغ بر پنج میلیارد تومان هزینه شده و حدود چهار میلیارد تومان نیز برای تملک زمین آن هزینه شده است.
وی یاد آور شد: برای اجرای سر درب دانشگاه علوم پزشکی تبریزنیز حدود ۳۵۰میلیون تومان هزینه شده است.
مدیر منابع فیزیکی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه در بازدید از خوابگاه2300 نفری دانشجویان دختر دانشگاه نیز خاطر نشان کرد : احداث این پروژه از شهریور سال ۱۳۹۵ آغاز شده و در صورت تامین اعتبار تا پایان سال ۱۳۹۷ به بهره برداری خواهد رسید . وی گفت : این پروژه در یک پیلوت و چهار طبقه با متراژ ۴۲۰۰۰ متر مربع و ظرفیت ۲۳۰۰ نفر احداث خواهد شد و یکی از خوابگاههای دانشجویی بی نظیر کشور و به دلیل در نظر گرفتن تمام امکانات مورد نیاز دانشجویان از قبیل: خشکشویی ، آرایشگاه  ، فروشگاه و ... و نزدیکی به دانشکده ها و مسجد و سلف سرویس شهرک خوابگاهی خواهد بود.

• توسط فاطمه دایی
  • تایید شده فاطمه دایی