تاریخ : سه شنبه 30 آبان 1396

تور خبری دانشگاه علوم پزشکی تبریز

بازدید خبرنگاران از مرکز رصد سلامت شمالغرب کشور

خبرنگاران و اهالی رسانه ها از مرکز رصد سلامت شمالغرب کشور بازدید به عمل آوردند.
بازدید خبرنگاران از مرکز رصد سلامت شمالغرب کشور
خبرنگاران و اهالی رسانه ها از مرکز رصد سلامت شمالغرب کشور بازدید به عمل آوردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه  "دکترعبدالله کفیلی"، مدیر مرکز رصد سلامت شمالغرب کشور با اشاره به افتتاح این مرکز با حضور وزیر محترم بهداشت اظهار کرد: مرکز رصد سلامت دانشگاه  فعالیت های درمانی 40 بیمارستان و مرکز آموزشی و درمانی  استان را با حضور پزشکان، پرستاران و سایر کادرهای درمانی رصد می کند.
وی افزود: رصد چگونگی اعزام بیماران به بیمارستان ها، اورژانس ها و روند درمان آن ها توسط مانیتورهای نصب شده در این مرکز صورت می گیرد.
وی تاکید کرد: همچنین در این مرکز روند اعزام و درمان مادران پرخطر و کودکان زیر پنج سال نیز رصد می شود.
دکتر کفیلی در ادامه خاطرنشان کرد: این مرکز در خرداد ماه امسال توسط وزیر بهداشت افتتاح شد وبه شکایات و انتقادهایی که توسط سامانه ی 1590 ثبت می شود، با همکاری این مرکز و ازسوی وزارت بهداشت پیگیری و پاسخ داده می شود.
بنا بر همین گزارش : تور خبری دانشگاه علوم پزشکی تبریز از ساعت 9:30 صبح امروز با خیر مقدم گویی  و اعلام برنامه ها توسط دکتر حسینی اقدم مدیر روابط عمومی دانشگاه از مرکز رصد سلامت آغاز شد و در ادامه این تور خبری از مرکز دیالیز و مرکز پیوند اعضای مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع) – ساختمان جدید داروسازی – راه دسترسی – سردرب و از اورژانس، سوختگی و مسمومیت بیمارستان سینا وهمچنین از بانک شیر، TPN، ساختمان جدید مرکز الزهرا و ساختمانهای در حال ساخت معاونت های غذا و دارو و بهداشت ، بیمارستان هزار تختخوابی ، بیمارستان خاوران با حضور خبرنگاران بازدید بعمل خواهند آورد.
شایان ذکر است : در ادامه تور خبری دانشگاه  نشست خبری با حضور رئیس و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه در محل NPMC برگزار و از رسانه ها تجلیل و قدردانی بعمل خواهد آمد .

• توسط فاطمه دایی
  • تایید شده فاطمه دایی