تاریخ : دوشنبه 29 آبان 1396

راه اندازی کلیه بخش های بیمارستان ورزقان

طی بازدید سرزده که معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز از بیمارستان علامه جعفری ورزقان کرد از راه اندازی کلیه بخش های بیمارستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر پورفتحی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز در بازدید روز یکشنبه 28 آبان از روند ارائه خدمات درمانی به مردم در بیمارستان علامه جعفری ورزقان گفت: تا یک ماه آینده کلیه بخش های بیمارستان ورزقان راه اندازی و در جهت ارائه خدمات بهتر به مردم شریف شهرستان ورزقان قرار میگیرد.
دکترپورفتحی دراین بازدید ضمن تشکر از تلاشهای همکاران از نزدیک در جریان روند کارها و نحوه ارائه خدمات قرار گرفت .

آلبوم تصاویردکتر پورفتحی معاون درمان دانشگاه در بازدید سرزده از بیمارستان علامه جعفری ورزقان:

28 ابان 96 - ورزقان
  • توسط فاطمه دایی