تاریخ : جمعه 26 آبان 1396

بازدید سرزده معاون درمان دانشگاه از بیمارستان های سه شهرستان بستان اباد، میانه و هشترود در روز تعطیل

دکتر پور فتحی معاون درمان دانشگاه امروز از بیمارستان های سه شهرستان بستان آباد، میانه و هشترود بازدید کرد .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتر پورفتحی معاون درمان دانشگاه امروز صبح در مرکز رصد سلامت این دانشگاه حاضر و پس از بررسی وضع بیمارستان ها از طریق دوربین های این مرکز و سمع نظرات کارشناسان و مدیر محترم مرکز رصد سلامت برای رویت وضع رسیدگی مسئولین و کادر درمانی به بیماران در روز تعطیل بدون اطلاع و سرزده راهی شهرستان های بستان اباد، میانه و هشترود شد .
در این بازدید که تا غروب به طول انجامید وضع بیمارستان بستان آباد، بیمارستانهای خاتم الانبیاء، برکت میانه و بیمارستان هشترود مورد بررسی قرار گرفت ایشان ضمن تشکر از همکاران این بیمارستانها برای ارائه خدمات و تیمار داری از بیماران ، نظرات بیماران و همکاران اخذ و نسبت به رفع مشکلات موجود دستورات لازم صادر شد .

آلبوم تصاویر بازدید سرزده معاون درمان دانشگاه از بیمارستان های سه شهرستان بستان اباد، میانه و هشترود در روز 26 آبان

• توسط فاطمه دایی
  • در 1396/08/26