تاریخ : يکشنبه 21 آبان 1396

کارگاه "مدیریت خطر به روش واکنشی"

کارگاه "مدیریت خطر به روش واکنشی" با حضور کارشناسان ایمنی, کارشناسان بهبود کیفیت و مسئول ایمنی بیمار از مراکز برگزار شد .
کارگاه "مدیریت خطر به روش واکنشی" گروه سوم دارای امتیاز بازآموزی, با حضور کارشناسان ایمنی, کارشناسان بهبود کیفیت و مسئول ایمنی بیمار از مراکز گروه سوم, به سخنرانی دکتر حسین جباری بیرامی و دکتر عبادی امروز در مرکز کشوری مدیریت سلامت برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این کارگاه، مفهوم مدیریت ریسک و اهمیت و مراحل پیاده سازی آن در بیمارستان, ابزارهای پایه مدیریت ریسک, تکنیک های ارزیابی ریسک گذشته نگر (RCA), گام های اجرایی تحلیل ریشه ای وقایع اعم از سازماندهی تیم, جمع اوری اطلاعات, شناسایی مساله, تجزیه و تحلیل اطلاعات و شناسایی عوامل ریشه ای, ارائه راه حل و نوشتن گزارش تحقیق، مطرح و مورد بحث قرار گرفت .

• توسط فاطمه دایی
  • تایید شده فاطمه دایی