rahbari
تاریخ : چهارشنبه 17 آبان 1396

دکتر صومی درنشست هیات مدیره های نظام پرستاری منطقه شمالغرب مطرح کرد:

دکتر صومی درنشست هیات مدیره های نظام پرستاری منطقه شمالغرب مطرح کرد:
پرداخت 7 تا 8 مورد کارانه همکاران پرستارتا قبل از پایان سال
دکتر صومی که بلافاصله بعد از بازگشت از مهران در این جلسه حضور یافت با اشاره به بالا رفتن بی سابقه معوقات در سال اخیر و وجود مشکلات مالی در سطح وزارت بهداشت افزود: در جلسه ای که در روز های آتی با ریاست جمهوری خواهیم داشت بحث مشکلات مالی وزارت بهداشت و معوقات مالی همکاران مطرح و چاره اندیشی خواهد شد وی با بیان این موضوع که در این جلسه قطعاً در مورد معوقات مالی همکاران صحبت خواهد کرد اظهار امیدواری کرد که تا پایان سال 7 تا 8 مورد از معوقات همکاران از بابت کارانه پرداخت خواهد شد .
دکتر صومی در ادامه صحبتهای خود به کسب رتبه اول در فناوری و رتبه سوم پژوهشی کشور توسط دانشگاه علوم پزشکی تبریز اشاره نمود و این موفقیت ها را در نتیجه همکاری و مشارکت تمام ارکان دانشگاه عنوان کرد.
دکتر صومی به وجود تعامل خوب بین هیات مدیره نظام پرستاری تبریز با اداره پرستاری و مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تبریز اشاره کرد و حضور در این جلسه را نیز در نتیجه این تعامل خوب عنوان کرد و گفت : همیشه خود را در کنار پرستاران می دانم و برای حل مشکلات پرستاران تمام تلاش خود را خواهم کرد .
وی که ریاست منطقه دو آمایشی کشور را نیز بر عهده دارد بعد از شنیدن صحبتهای همکاران استان های آذربایجان غربی و اردبیل در مورد حل و فصل مشکلات همکاران این استان ها قول مساعد دادند تا با روسای دانشگاه های مربوطه تماس برقرار نمایند .
گفتنی است جلسه هیات مدیره های نظام پرستاری امروز در سالن  کنفرانس حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد .
  • توسط فاطمه دایی
  • در 1396/08/17