تاریخ : پنجشنبه 11 آبان 1396

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریزدرآئین تکریم ومعارفه معاونین آموزشی و درمان

منافع کشور و مردم را به منافع شخصی ترجیح می دهیم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز تاکید کرد: منافع کشور و مردم را به منافع شخصی ترجیح می دهیم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، دکتر محمد حسین صومی در مراسم تکریم و معارفه ی معاونان درمان و آموزش دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهار کرد: تمامی افراد هیات رئیسه ی دانشگاه علوم پزشکی تبریز توانایی اداره ی یک دانشگاه را دارند و وزیر بهداشت نیز در بازدیدهای به عمل آمده عملکرد و توانایی های معاونان را مثبت ارزیابی کرد. اینان به اندازه ی خانواده ی خود برای کشور خود ارزش قائل هستند. همچنین تمامی افراد خدمت گذار در هیات رئیسه ی دانشگاه افرادی پاک، علاقه مند و پرکاری هستند که در تقابل بین منافع، کشور را انتخاب می کنند.
وی افزود: جایگاهی که امروز در پژوهش، آموزش، درمان و بهداشت داریم باید حفظ شود و زیاد نباید به حواشی و قضاوت های نادرست دیگران توجه کرد.
دکتر صومی در ادامه با اشاره به جایگاه استان در طرح آمایش سرزمین گفت: منطقه ی ما به عنوان منطقه ی دو آمایشی تعیین شده است و "دکتر سعید اصلان آبادی" به عنوان دبیر کلان منطقه ی دو انتخاب شده اند که این انتخاب به جا بوده و بدون شک شاهد تلاش های او در این عرصه نیز خواهیم بود.
" گفتنی است در این مراسم دکتر سعید اصلان آبادی"معاون آموزشی سابق دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به اقدامات انجام شده طی چهار سال اخیر در این مراسم اظهار کرد: وزارت خانه اهتمام زیادی در توسعه ی آموزش پزشکی و تحول در نظام آموزشی داشت و تعداد مکاتبات و اقدامات نیز نشانگر این مهم است.وی افزود: کسب رتبه ی چهارم کشوری در رتبه بندی راد، اعتبار بخشی آموزشی به بیمارستان ها و انجام ماموریت های 12 گانه بسته های تحول وزارت خانه، افزایش تعداد هیات علمی و کسب رتبه های اول تا سوم در تمامی المپیادها از جمله ی این اقدامات در طول چهار سال اخیر به شمار می آیند.وی گفت: توسعه ی دانش ترافیک، دانش روانشناسی، روانپزشکی و زیست محیطی چهار ماموریتی هستند که علاوه بر بسته های 12 گانه انجام شد و نتایج مثبتی را بر جای گذاشت.
"همچنین دکتر علی تقی زادیه"، معاون درمانی سابق دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز طی سخنانی با اشاره به اقدامات معاونت درمان گفت: دوره ی معاونت بنده همزمان با شروع طرح تحول نظام سلامت شروع شد و در طول 42 ماه گذشته ضریب اشکال تخت های بیمارستانی از 67 به 77 رسیده و میزان تخت در بیمارستان های دانشگاه نیز به 1500 تخت افزایش یافته است.
وی افزود: به برکت طرح تحول سلامت، حدود یک و نیم میلیون نفر در بیمارستان های دانشگاهی ما بستری شده اند و مردم به خاطر تامین هزینه های بیمارستانی به هیچ مرجعی مراجعه نکرده و پرداختی مردم به زیر 8 درصد رسیده است.
وی تاکید کرد: درصد سزارین ها کاهش هشت درصدی داشته که این نیز ناشی از ایجاد بلوک های زایمانی است. همچنین با توجه به احداث بخش دیالیز و افزایش تخت، کسی منتظر دریافت خدمات دیالیز نمی ماند.
تقی زادیه با اشاره به این که تعدادی تخت های روانپزشکی در تبریز و برخی شهرستان ها نیز راه اندازی شده است، بیان کرد: تخت های روانپزشکی از 510 تخت به 640 افزایش یافته است و با خیال راحت می توان این بیماران را جدا از بیمارستان های جنرال بستری کرد.
وی با بیان این که پیشرفت زیادی در پیوند اعضا نیز داشته ایم، گفت: میزان پیوند از مرگ مغزی به 28 مورد در سال جاری رسیده و 16 مورد پیوند مغز استخوان نیز انجام شده است.
وی در ادامه بیان کرد: در زمینه ی هتلینگ، بالغ بر 400 هزار مترمربع فضا بازسازی شده است و حدود 150 میلیارد تومان نیز برای تجهیزات پزشکی هزینه شده است.

تقی زادیه خاطرنشان کرد: تقریبا تمامی اورژانس های دانشگاهی بازسازی شده اند و برخی اقدامات مانند تاسیس بانک شیر مادر بیمارستان الزهرا، احداث ساختمان پیوند، دیالیز وکلینیک دندانپزشکی و مرکز نگه داری معتادان متجهار ماده 16 با همکاری استانداری از جمله اقدامات منحصر به فرد در کشور و خاورمیانه به شمار می آیند.
به گزارش فوق در مراسم تکریم و معارفه ی معاونان آموزشی و درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز در آمفی تئاتر دانشکده ی جدید داروسازی، "دکتر حجت پورفتحی" به عنوان معاون درمان دانشگاه معرفی و از زحمات "دکتر علی تقی زادیه" قدردانی شد.

همچنین در این مراسم "دکترعلی تقی زادیه" به عنوان معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز معرفی و از زحمات "دکتر سعید اصلان آبادی" تقدیر شد.

آلبوم تصاویرمنافع کشور و مردم را به منافع شخصی ترجیح می دهیم

• توسط پروین جوادی