rahbari
تاریخ : يکشنبه 7 آبان 1396

اجرای کامل برنامه مدیریت اطلاعات آزمایشگاهی (LIMS) در معاونت غذا و دارو تبریز

تسریع فرایند پذیرش نمونه و ارائه نتایج بصورت آن لاین در فرایند مدیریت اطلاعات آزمایشگاهی مد نظر می باشد.
اجرای کامل برنامه مدیریت اطلاعات آزمایشگاهی (LIMS) در معاونت غذا و دارو تبریز
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز آزمایشگاه کنترل غذا و دارو این معاونت سیستم نرم افزاری اینترنتی مدیریت اطلاعات آزمایشگاهی طراحی شده توسط سازمان غذا و دارو را از اول آبان ماه به طور رسمی آغاز کرد.
دکتر فرزانه لطفی پور مدیر آزمایشگاه  کنترل غذا و دارو در این خصوص گفت: سیستم مذکور راهکاری مناسب برای ساماندهی و مدیریت گردش اطلاعات در آزمایشگاه هاست و فرایندهای انجام آزمون از ثبت اینترنتی و پذیرش اولیه نمونه و بررسی فنی اولیه تا ارائه نتایج به مشتری بصورت فرایند مدیریت کیفیت با نرم افزار اینترنتی فوق انجام خواهد شد. همچنین فرایندهای انبارش نمونه، پشتیبانی و نگهداری از جمله امکانات این نرم افزار می باشد که اجرای آزمایشی آن از خرداد ماه سال جاری شروع شده بود.
خانم دکتر لطفی پور ادامه داد: پذیرش نمونه از طریق سایر معاونت های دانشگاه، معاونت های غذا و دارو کشور، آزمایشگاه های همکار و حتی اشخاص حقیقی با روش فوق بسیار تسریع شده و مکاتبات و فرایند بعضا طولانی اداری حذف می شود.

• توسط آمنه سلیمی
  • در 1396/08/07