تاریخ : پنجشنبه 4 آبان 1396

همایش بهداران تجربی دندان

همایش بهداران تجربی دندان شمال غرب کشور در راستای آموزش بهداران دندان برای دومین بار در تبریز برگزار شد
همایش بهداران تجربی دندان شمال غرب کشور، در تبریز برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، مدیر نظارت، اعتبار بخشی و صدور پروانه های دانشگاه علوم پزشکی تبریز در این همایش، با بیان اینکه توجه به آموزش مسائل دندان پزشکی جزوی از ضروریات دندان پزشکی محسوب می شود، اظهار کرد: با توجه به اینکه ریسک انتقال بیماری های عفونی در مطب های دندان پزشکی بالا بوده است، ضروری است تا دندان پزشکان و بهداران جهت جلوگیری از انتقال بیماری عفونی از آموزش های لازم برخوردار شوند.
دکتر سید شهاب الدین عزیزی افزود: سالانه از سوی وزارت بهداشت کلاس های آموزشی برای بهداران تجربی دندان در چهار استان کشور برگزار می شود، امسال نیز دانشگاه علوم پزشکی تبریز در راستای آموزش بهداران تجربی دندان کشور، دومین همایش آموزشی بهداران تجربی دندان را در تبریز برگزار کرده است.
وی با بیان اینکه در آذربایجان شرقی حدود ۱۵۰۰ نفر دندان پزشک عمومی و متخصص فعالیت می کنند، افزود: حدود ۱۱۵ بهدار تجربی دندان در استان ما مشغول به کار هستند که ۹۰ نفر این بهداران در تبریز فعالیت می کنند.
محمدعلی حمیدی نائب رئیس انجمن بهداران تجربی دندان استان، با بیان اینکه این همایش جهت آموزش های مسائل بهداری از جمله پیشگیری امراض، مسائل جدید علمی بهداران تجربی دندان و مسائل بهداشتی برای بهدارانی که دارای پروانه کار هستند، برگزار می شود، اظهار کرد: حدود ۱۳۸نفر از استان های آذربایجان شرقی، اردبیل، کردستان، آذربایجان غربی در این همایش شرکت کرده اند.
محمد علی حمیدی با اشاره به نقش بهداران تجربی دندان در جامعه دندان پزشکی، افزود: وظایف بهداران تجربی دندان، شامل رسیدگی بهداشت دهان و دندان، کشیدن دندان و ترمیم دندان، پروتزهای دندانی متحرک و جرم گیری دندان است.
وی با اشاره به اینکه همایش بهداران تجربی دندان برای دومین بار در تبریز برگزار می شود، گفت: در این همایش مسائل جدید علمی به بهداران تجربی دندان آموزش داده می شود و شرکت بهداران در این همایش جهت تمدید پروانه کار از وزارت بهداشت الزامی است.
همایش بهداران تجربی دندان شمال غرب کشور با حضور اساتید دانشکده های دندان پزشکی استان از چهارم الی پنجم آبان ماه در سالن کنفرانس مجتمع صدرا تبریز برگزار می شود.

آلبوم تصاویرهمایش بهداران تجربی دندان

• توسط فاطمه دایی