rahbari
تاریخ : پنجشنبه 4 آبان 1396

تشکیل جلسه شورای دانشگاه

کسب جایگاه سوم کشوری در حوزه تحقیقات و فناوری ، توسط دانشگاه علوم پزشکی تبریز
درابتدا دکتر صومی ضمن بیان اهمیت تشکیل جلسات متوالی و منظم شورای دانشگاه، بر ادامه این روند تاکید کرد.
وی در ادامه با ابراز خرسندی از کسب مقام سوم کشوری در حوزه پژوهش ، آن را نتیجه تلاش وفعالیت مستمر مجموعه ی همکاران خوب دانشگاه دانسته و تصریح کرد: البته در بخش زیر ساخت های پژوهش موفق به کسب مقاوم دوم کشوری شده ایم و در بخش فناوری هم نیز جایگاه دوم را بدست آورده ایم. وی همچنین افزود: این موفقیت ها پاسخ روشنی است به افرادیکه به توسعه و ارتقای زیر ساخت ها انتقاد دارند. رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز ضمن اشاره به حضور اعضای کمیسیون نود مجلس در دانشگاه خاطر نشان ساخت: کوچکترین اشکالی در مجموعه دانشگاه وجود نداشت بجز مشکل اورژانس امام رضا که همه به آن اذعان داریم که البته با راه اندازی ساختمان جدید به امید خدا آن نیز مرتفع خواهد شد.
درادامه دکتربیلان با بیان اینکه شورای دانشگاه ریل گذار هیات رئیسه در راستای نیل به اهداف است خواستار بازنگری در تهیه صورتجلسات شورا شد.
سپس براساس برنامه شورا ، دکتر رشیدی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه به ارائه گزارش این معاونت طی چهار سال گذشته پرداخت و درخصوص برنامه راهبردی انی معاونت و نحوه اجرای آن توضیحاتی ارائه داد.
وی عملکرداین معاونت را در سه مقوله کیفیت پژوهش ، فناوری در پژوهش و همچنین ارتقای  تحقیقات و فناوری در عرصه های بین المللی بطور تفصیلی بیان کرده و نحوه احراز جایگاه سوم این معاونت در کشور را به سمع ونظر حاضرین رساند.
دکتر رشیدی ضمن بیان نقاط قوت این معاونت در زمینه های انتشار مقالات سیستماتیک، کوهرت ، ثبت بیماریها، آزمایشگاه جامع سلامت، توسعه RDCC ، امضای تفاهم نامه های همکاری ، پزشکی بازساختی و سلول های بنیادی، صندوق نواوری وشکوفائی ،  ارزیابی سایماگو، ثبت شرکت های دانش بنیان، تولید محصولات مجوز دار، اتاق تمیز، مقام اول مرکز نوآوری وشتابدی ، به بیان نقاط مورد توجه و نیازمند حمایت جدی تر وارائه راهکارهای علمی دربرخی زمینه ها نیز از جمله : همسان سازی پژوهش ها و ماموریت گرایی انها ، انجام پژوهش های بالینی ، چگونگی ارتقای مجلات بین المللی و... نیز پرداخت.
در ادامه اعضای شورا به بیان دیدگاه ها و نکته نظرات و همچنینی ارائه پیشنهاداتی درجهت ارتقای عرصه پژوهش در دانشگاه پرداخته و درانتها دستور جلسه شورای بعدی مشخص گردید.

• توسط پروین جوادی
  • تایید شده پروین جوادی