تاریخ : يکشنبه 30 مهر 1396

دروه آموزشی همویژولانس ویژه گروههای پرستاری و مامایی

دروه آموزشی همویژولانس ویژه گروههای پرستاری و مامایی در مورخه 27/7/96 در سالن کنفرانس دکتر شریعتمدار مرکز آموزشی درمانی طالقانی با حضور گرم و سبز جناب آقای دکتر مقدم برگزار گردید.
دوره آموزشی همویژولانس ویژه گروههای پرستاری و مامایی در مورخه 27/7/96  در سالن کنفرانس دکتر شریعتمدار  مرکز  با حضور  دکتر مقدم شد.
این دوره آموزشی با استقبال و حضور 90 نفر از گروههای پرستاری و مامایی استان برگزار شد.

همویزلانس1                      transfusion reaction dr moghaddam             اصول مراقبت در ترانسفوزیون خون و هموویژلانس

اقدامات قبل از تزریق خون و اصول پرستاری حین تزریق                                       فرم های خون
  • توسط فرزانه معقول
  • تایید شده پروین جوادی