تاریخ : يکشنبه 23 مهر 1396

افتتاح راه دسترسی جنوبی دانشگاه علوم پزشکی تبریز

راه دسترسی جنوبی دانشگاه علوم پزشکی تبریز از بلوار نیایش (خیابان تلاش ) با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افتتاح شد.

مدیر منابع فیزیکی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در گفت‌وگو با روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، اظهار کرد: یکی از مشکلات شهر تبریز، تمرکز ترافیک در محدوده فلکه ی دانشگاه، دانشگاه تبریز و بیمارستان امام رضا (ع) بوده که بروز ترافیک در این مناطق، موجب دسترسی سخت بیماران به بیمارستان امام رضا (ع ) شده بود که با راه اندازی این راه از سمت بلوار نیایش، موجبات دسترسی آسان بیماران به این بیمارستان میسر شد .
مصطفی صالحی افزود: عملیات اجرایی این راه از سال ۹۴ آغاز شده و امروز نیز با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزشی به بهره برداری رسید.

وی با اشاره به اینکه مسیر طولی این راه حدود یک کیلومتر است، گفت: برای احداث راه دسترسی دانشگاه، اعتباری بالغ بر پنج میلیارد تومان هزینه شده و حدود چهار میلیارد تومان نیز برای تملک زمین آن هزینه شده است.

وی یاد آور شد: امروز از سر درب دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز رونمایی شد که اعتبار هزینه شده برای این طرح نیز حدود 350میلیون تومان است.
  • توسط پروین جوادی
  • در 1396/07/23