تاریخ : شنبه 22 مهر 1396

دکتر صومی رئیس دانشگاه در آیین افتتاح پروژه های بهداشتی درمانی:

ما به ساختن ساختمان‌ها افتخار نمی‌کنیم، بلکه ساختمان‌ها را به عنوان زیر ساختی، جهت تربیت نسل جوان و شکوفایی استعدادها می‌دانیم/ رو نمایی از کتاب آموزشی، بهداشتی و مراقبت های فردی با خط بریل ویژه‌ی روشندلان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: مجموعه‌ی علوم پزشکی تبریز تأمین سلامت مردم و تربیت دانشجویان و نسل جوان را بر عهده دارد.
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه، محمد حسین صومی در آیین افتتاح پروژه‌های مختلف درمانی و بهداشتی، با اشاره به هفتادمین سالگرد تاسیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، اظهار کرد: یاد کسانی که این دانشگاه را راه‌اندازی کردند، گرامی می‌داریم.
 وی با بیان اینکه امروز همزمان با هفتادمین سالگرد دانشگاه علوم پزشکی تبریز، شاهد افتتاح چندین طرح بزرگ درمانی و بهداشتی در استان بوده‌ایم، افزود: تبریز علاوه بر اینکه شهر اولین‌هاست، از گذشته مهد علم و تمدن بوده و اولین دانشگاه جهان اسلام در ۷۰۰ سال قبل توسط یک وزیر عالم و دانشمند در دوران حاکمیت ایلخانیان در تبریز بنیان نهاده شد و این دانشگاه از دانشگاه‌های جامع زمان خود بوده است.
 رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز ادامه داد: سال ۱۹۱۵ اولین دانشکده‌ی پرستاری علوم پزشکی در ارومیه بنیان‌گذاری شد ولی به دلیل جنگ جهانی به تبریز انتقال یافت و اولین تحصیل کنندگان رشته‌ی پرستاری در تبریز فارغ التحصیل شده‌اند و سال آینده، صدمین سالگرد فارغ التحصیلی رشته‌ی پرستاری را در دانشگاه جشن می‌گیریم.
 وی با بیان اینکه دانشگاه تبریز در سال ۱۳۱۳ به عنوان اولین دانشگاه با دو دانشکده ادبیات و پزشکی بنیان‌گذاری شده است، گفت: خوشحالیم که از چنین قدمتی برخوردار هستیم.
 صومی با اشاره به اینکه مجموعه‌ی علوم پزشکی تأمین سلامت مردم و تربیت دانشجویان با استعداد جامعه را بر عهده دارد، اظهار کرد: ما به ساختن ساختمان‌ها افتخار نمی‌کنیم، بلکه ساختمان‌ها را به عنوان زیر ساختی، جهت تربیت نسل جوان و شکوفایی استعدادها می‌دانیم.
 صومی با اشاره به اینکه طی چهار سال گذشته، دانشگاه علوم پزشکی در حوزه‌ی فرهنگی و دانشجویی همواره رتبه‌ی اول را کسب کرده است، افزود: در المپیادهای ورزشی نیز رتبه‌های متعددی از قبیل اول، سوم، پنجم و هفتم کسب کرده‌ایم، ولی این رتبه‌ها برای ما رضایت بخش نیست.
 وی ادامه داد: در حوزه‌ی علمی مدال‌های زیادی در چند سال گذشته کسب کرده ایم و دو سال گذشته نیز پنج نفر از دانشجویان برتر تبریز جزو برگزیدگان کشوری بوده‌اند.
 وی ضمن قدردانی از خیران استان، افزود: خیران به عنوان راهنمای ما هستند و از تمامی کسانی که ما را در خدمت رسانی به مردم یاری می‌کنند، تشکر می‌کنم.
 گفتنی است، در پایان این همایش برای نخستین بار در جهان از کتاب آموزشی، بهداشتی و مراقبت های فردی با خط بریل ویژه‌ی روشندلان توسط وزیر بهداشت، درمان و آموزشی و مقامات استانی، رونمایی شد.
همچنین مزار گلزار شهدای گمنام دانشگاه تبریز همزمان با هفتادمین سالگرد دانشگاه علوم پزشکی تبریز توسط وزیر بهداشت، درمان و آموزشی و مسئولان گلباران شد.

آلبوم تصاویردکتر صومی رئیس دانشگاه در آیین افتتاح پروژه های بهداشتی درمانی:

• توسط فاطمه دایی
  • تایید شده فاطمه دایی