تاریخ : شنبه 22 مهر 1396

افتتاح مرکز پیوند اعضاء مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع) با حضور دکتر قاضی زاده هاشمی، وزیر بهداشت

مرکز پیوند اعضاء، اتاق عمل شماره 4 ، VIP ، آی سی یو های شماره 5 و 6 مرکز آموزشی و درمانی امام رضا (ع) که به همت خیر محترم حاج آقا نوبری به بهره برداری رسیده است، افتتاح شد.
عصر امروز دکتر قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی،  مرکز پیوند اعضاء، اتاق عمل شماره 4 ، VIP  ، آی سی یو های شماره  5 و 6 مرکز آموزشی  ودرمانی امام رضا (ع) که به همت خیر محترم حاج آقا نوبری به بهره برداری رسیده است، افتتاح نمود .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه در آیین افتتاح مرکز پیوند اعضا،  وزیر بهداشت با اشاره به اینکه قدمت دانشگاه در ایران دو برابرتاریخ آمریکا است افزود: دانشگاه ربع رشیدی تبریز قرنها قبل به فکر تعلیم و تربیت دانشجویان بود و انتظار میرود آذربایجانشرقی در حوزه آموزش و ادبیات همواره پیشتاز شود.
سید حسن قاضی زاده هاشمی در آئین افتتاح پروژ ه های بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه دانشگاه نقش زیادی در تحولات جامعه داشته و این موضوع در مورد کشور ما نیز صدق می کند اظهار کرد: برای پیشرفت کشورها باید حوزه و دانشگاه در عمل با یکدیگروحدت داشته باشند و البته در کشور ما نیز حوزه و دانشگاه همواره در کنار هم هستند . وی افزود: پیشرفت کشور ما در گرو باورهایمان است  همانطور که امام خمینی (ره) مردم را بر باور توانستن رساندند و رژیم پهلوی را با لطف خدا و همت مردم در هم شکستند.
وی با اشاره به اینکه دوران پهلوی دوران بسیار سختی بود خاطر نشان کرد: در آن دوران هیچ امکانات و تجهیزاتی در اختیار حوزه و دانشگاه نبود  و شرایط فعلی ما با آن دوران قابل قیاس نیست ولی با وحدت و همدلی و یکی شدن حوزه و دانشگاه توانستیم مبارزه کنیم و تعداد زیادی از دانشجویان در آن دوران شهید شدند و به عنوان قهرمانان سرافراز کشور جان خود را نثار میهن اسلامی کردند به عنوان مثال میتوان از دانشجویان شهید مهدی باکری و صدها باکری دیگر از دانشگاهها را نام برد که در دوران دفاع مقدس مدیریت جنگ را برعهده داشتند .
دکترهاشمی با بیان اینکه در دولت تدبیر و امید اقدامات بسیار ارزشمندی در حوزه ساخت و ساز و توسعه زیربناهای آموزش  و پژوهش انجام شده است اظهار داشت : دانشگاه علوم پزشکی تبریز در حوزه پژوهش با ارتقای بیست رتبه در سطح کشور کم نظیر بوده و این بیانگر مدیریت صحیح دانشگاه است و ازدکتر صومی بابت پشتکار و همت زیاد تشکر می کنم. وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی تبریز یکی از دانشگاههای مهم کشور است افزود: از تمامی افرادی که بدون حاشیه در این دانشگاه فعالیت می کنند قدردانی می کنم و از خداوند  متعال خواستار پاداش و ثواب معنوی برای این عزیزان هستم چرا که در جهت رضایت مردم همواره تلاش می کنند و ارزش کار این افراد با پاداش مادی قابل جبران نیست .
وزیر بهداشت ادامه داد: امروز نیز افتخار داشتیم همواره آقای جهانگیری چندین پروژه مهم علوم پزشکی را در استان افتتاح کنیم و از تمامی خیران و کسانیکه در این راستا تلاش کرده اند قدردانی می کنم . وی تاکید کرد خداوند توفیق بزرگی به افرادی که در گروه پزشکی هستند نصیب کرده چرا که میتوانند از خود بگذرند و به فکر سلامتی مردم باشند و معتقدم با باور به خدا میتوان در این زمینه الگویی نمونه برای دیگران شوند.

• توسط فاطمه دایی
  • تایید شده فاطمه دایی