rahbari
تاریخ : پنجشنبه 20 مهر 1396

در همایش کشوری کاهش خطر بلایا، مدیرکل مدیریت بحران آذربایجان شرقی:

آمادگی قبلی در مواجهه با بلایای طبیعی زمینه ساز مدیریت درست است.
مدیرکل مدیریت بحران آذربایجان شرقی تاکید کرد: آمادگی قبلی در مواجهه با بلایای طبیعی زمینه ساز مدیریت درست است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، خلیل ساعی در همایش کشوری کاهش بلایا در بهداشت استان با اشاره به زلزله ی ارسباران گفت: در زلزله ی ارسباران، بیش از 304 روستا و 18 هزار واحد مسکونی تخریب شدند و این گونه حوادث باید درسی برای آینده باشد.
وی افزود: هفته ی سوم مهر، هفته ی کاهش اثرات بلایای طبیعی نامگذاری شده است و باید با برنامه ریزی درست، در مواقع بحرانی، در صدد جبران اشتباهات گذشته برآییم.
 ساعی خاطرنشان کرد: سالگرد زلزله ی ارسباران در مرداد ماه و زلزله ی بم در دی ماه یادآور مصیبت های بزرگی هستند که باید از آن بهره برداری کرد و از آن در راستای آگاهی دهی و اطلاع رسانی استفاده کرد.
وی با بیان این که قرن 21، قرن بلایا است، گفت: قرن حاضر به دلیل افزایش جمعیت و مشکلات قرن حوادث نامیده شده است و باید از تکنولوژی های موجود در راستای کاهش بلایا استفاده کرد نه این که قطار مسافربری تبریز_مشهد بر اثر خطای انسانی موجب مرگ 48 نفر شود!.

• توسط فاطمه دایی
  • در 1396/07/20