تاریخ : يکشنبه 12 شهريور 1396

پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز بمناسبت روز بهورز

دکتر صومی در پیامی بمناسبت روز بهورزگفت : دوستان عزیز یکی از بهترین لحظات برای من شنیدن کلمه دلنشین بهورز از زبان نمایندگان سازمان جهانی بهداشت با ملیت ترکی یا پاکستانی یا آفریقایی است . همه خوب میدانند بهورز ترجمه ندارد و خود موید عشق است/بهورز کارآمدترین و مفید ترین عضو نظام سلامت است .
سلام واحترام خدمت همکاران عزیزم
امروز روز بهورز است و بهانه ای است گرامی بداریم یاد و نام انسانهای بزرگی که این سیستم ارزشمند را پایه گذاری کردند و عزیزانی که در کسوت بهورزی در خدمت نیازمندترین مردم قرار گرفتند. بهورز کارآمدترین و مفید ترین عضو نظام سلامت است .
اهمیت کار بهورز را معلولی میتواند توصیف کند که میداند ما اگر چند سال زودتر واکسیناسیون فلج اطفال را در روستاها شروع میکردیم او دیگر ناتوان نبودو یا مادر پیری متوجه میشود که تنها فرزند دلبند خود را در اثر ابتلا به دیفتری از دست داده و الان در حسرت دیدار فرزند روزگار سپری میکند .
بهورزان عزیز روزتان مبارک شما این افتخار را دارید که امروز کلمه فارسی بهورز بصورت غیر مستقیم به زبان انگلیسی وارد شده است .
دوستان عزیز یکی از بهترین لحظات برای من شنیدن کلمه دلنشین بهورز از زبان نمایندگان سازمان جهانی بهداشت با ملیت ترکی یا پاکستانی یا آفریقایی است . همه خوب میدانند بهورز ترجمه ندارد و خود موید عشق است در سیستم بهورزی از مردم برای مردم و بین مردم بودن تفسیر عینی پیدا می کند . پایدار و سربلند باشید امید که این تجربه موفق هر روز به فراخور نیاز زمان ارتقاء یابد و خیلی از مشکلات موجود سلامت را سامان دهد .
                                        دکتر محمدحسین صومی / رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تبریز

• توسط فاطمه دایی