rahbari
تاریخ : شنبه 11 شهريور 1396

دیدار رئیس دانشگاه با خبرنگاران جمهوری آذربایجان در روز عید قربان

دکترصومی در روز عید قربان با چند تن از خبرنگارن آذربایجانی دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، دکتر صومی دراین دیدار ضمن عرض تبریک عید قربان وخوش آمد گویی به خبرنگاران آذربایجانی ، به تاریخ طب درآذربایجان شرقی اشاره کرده و از قابلیت های طبی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز سخن گفت.

به گزارش فوق ، دکترصومی ضمن ابراز خرسندی از همکاری دانشگاه علوم پزشکی تبریز با دانشگاه های  کشور آذربایجان ، باکو و نخجوان ، امیدواری خود را در جهت افزایش همکاری های دانشگاه های علوم پزشکی دوجانبه اعلام کرد.

درادامه رئیس دانشگاه به پرسش های میهمانان پاسخ گفت. وی درپاسخ به یکی از خبرنگاران در رابطه با هزینه های بالای درمانی بیماران آذربایجانی درتبریز گفت: اخیراً اعلام کرده ایم که هزینه های بیماران آذربایجان همانند تعرفه خصوصی بوده و دریافت هزینه های بیشتر در صورت شکایت قابل بررسی در معاونت درمان است. البته درمورد نازائی هزینه ها حتی برای بیمارن ایرانی نیز بالا است.
  • توسط پروین جوادی
  • در 1396/06/11