تاریخ : پنجشنبه 9 شهريور 1396

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز اعلام کرد:

دانشگاه علوم پزشکی تبریز رتبه‎ سوم را در «سایماگو» کسب کرد

محمد رضا رشیدی با بیان این مطلب اظهار کرد: دانشگاه تهران رتبه‎ی اول کشوری را در نظام رتبه‎بندی سایماگو و رتبه‎ 366 دنیا، دانشگاه شهید بهشتی رتبه‎ی دوم کشوری و 404 دنیا و دانشگاه علوم پزشکی تبریز رتبه‎ی سوم وزارت بهداشت و 526 را در دنیا دارد.
وی افزود: انواع نظام‎های رتبه‎بندی برای دانشگاه‎ها و مراکز آموزش عالی وجود دارد که با استفاده از پارامترهای مختلف اقدام به امتیازدهی و رتبه‌بندی دانشگاه‎ها می‎کنند. نوع شاخص‎های رتبه‎بندی از یک نظام به نظام دیگر متفاوت است و از این رو ممکن است موقعیت و جایگاه یک دانشگاه در نظام‎های مختلف متفاوت باشد.
وی با اشاره به سیستم رتبه‎بندی «سایماگو» گفت: این سیستم وابسته به اسکوپوس که به اختصار SIR نامیده می‌شود، بوده و با توجه به مقالات چاپ شده در آن اقدام به رتبه‎بندی دانشگاه‎ها می‌کند.
رشیدی تاکید کرد: سایماگو با استفاده از سه شاخص پژوهش، اثرات اجتماعی پژوهش و اثرات نوآوری آن، دانشگاه‎ها را رتبه‌بندی می‎کند و50 درصد از شاخص ها به بخش پژوهش، 30 درصد به اثرات نوآوری و 20 درصد به بخش اثرات اجتماعی پژوهش اختصاص دارد.
وی خاطرنشان کرد: لیدر شیپ بودن، برتری و کیفیت مقالات چاپ شده، وسعت وبی که پژوهش در آن منتشر شده و همچنین این که این دانشگاه چه میزان مورد رجوع قرار گرفته است، همگی از مواردی هستند که در رتبه‎بندی دانشگاه تاثیردارند
  • توسط رضا محمدی نسب
  • در 1396/06/09