تاریخ : سه شنبه 7 شهريور 1396

دکتر احسانی درآئین نکوداشت روز کارمند:

بی شک رکن اساسی هر سازمان نیروی انسانی کارآمد است.

دکتراحسانی در مراسم گرامی داشت روز کارمند با تاکید براهمیت نیروی انسانی در ارتقا و کارآمدی سیستم، بر لزوم شفاف سازی فعالیت ها تأکید کرد.
به گزارش روابط عمومی ، دکتر علی احسانی رئیس دانشکده تغذیه وعلوم غذایی در مراسم گرامیداشت روز کارمند ضمن تشکر از خدمات و فعالیت های کلیه کارکنان دانشکده ابراز داشت: باتوجه به اینکه مشتریان دانشکده افراد برگزیده وباهوش جامعه هستند و دانشکده در رشته هایPh.Dو کارشناسی ارشد دانشجو دارد بایستی کلیه فعالیت ها با برنامه ریزی صحیح و بدون کوچکترین اشکالی انجام گیرد و کلیه قسمت های دانشکده فعال و پاسخگو باشند.
وی با تشکر از کلیه همکاران حوزه های پژوهشی ، آموزشی ، اداری  ومالی دانشکده ، اذعان داشت: البته اعتقاد براین است که شفاف سازی لازم جهت شناسایی کارکنان کوشا از سایرین در جهت استفاده از ابزار های تشویقی و غیره صورت گیرد.
دکتراحسانی با اشاره به  فعالیتهای خوبی که در زمینه های عمرانی ، تجهیزاتی ، تصویب رشته های جدید ، و برنامه ریزی های آتی دانشکده در کنار وظایف روزمره دانشکده صورت گرفته ، آن را نشان از انسجام و سخت کوشی همکاران جهت نیل به اهداف بالای دانشکده و سیاست های کلان دانشگاه برشمرد.
رئیس دانشکده تغذیه وعلوم غذایی گفت: ما بعنوان کارگزاران این نظام نبایدآن را ناکارآمد جلوه دهیم و  بی همتی  و نواقص خودرا به پای نظام بگذرایم که دین بزرگی در این راستا برگردن ماست و بایستی در محضر الهی پاسخگو باشیم.
درادامه در فضایی صمیمی تک تک کارکنان به بیان دیدگاه ها، نکته نظرات و مشکلات خود پرداختند و رئیس دانشکده دستورلات لازم درجهت رفع کلیه اشکالات صادر نمود.
به گزارش فوق درپایان مراسم به قید قرعه از چند تن ازکارکنان دانشکده تقدیر شد.
  • توسط پروین جوادی
  • در 1396/06/07