تاریخ : شنبه 4 شهريور 1396

دومین المپیاد فرهنگی ورزشی کارکنان وزارت بهداشت؛

نفرات برتر مسابقات انفراددر بخش تیمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین مقام نخست و تبریز و همدان به ترتیب دوم و سوم شدند

نفرات برتر مسابقات انفرادی و تیمی آمادگی جسمانی معرفی شدند/ رقابت ۹۵ نفر در مسابقات آمادگی جسمانی/ حضور ۱۵ داور و طراح نرم افزار در این مسابقات

به گزارش وبدا، آمادگی جسمانی عصر روز جمعه به پایان رسید و نفرات برتر مسابقات انفرادی و تیمی آمادگی جسمانی در دومین المپیاد فرهنگی ورزشی کارکنان وزارت بهداشت در شهر ساری مشخص شدند.

در رده سنی اول (زیر 30 سال)، سمانه شمسی زاده از یزد، مهدیه ترکاره بیدختی از هرمزگان و راضیه چگینی از قزوین به ترتیب رتبه های اول تا سوم را به دست آوردند.
در رده سنی دوم(30 سال تا 40 سال)، ضیاء لامع از تبریز، آرزو معصومی از مشهد و معصومه وفائی از همدان به ترتیب مدال های طلا، نقره و برنز این مسابقات را کسب کردند.
در رده سنی سوم(40 سال به بالا)، فاطمه کامرانیان فر از مشهد ، مینو حیدری از اصفهان و زهرا بحری از شیراز به ترتیب رتبه های اول تا سوم را به دست آوردند.
همچنین در بخش تیمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین مقام نخست و دانشگاه های علوم پزشکی تبریز و همدان به ترتیب مقام های دوم و سوم را کسب کردند.
صبا صفاری، سرپرست فنی مسابقات آمادگی جسمانی در مراسم اختتامیه بازی های آمادگی جسمانی با بیان اینکه در مجموع ۹۵ ورزشکار در این رقابت ها شرکت داشتند، گفت: ۲۶ نفر در رده سنی اول (زیر30 سال)، ۳۳ نفر در رده سنی دوم (30 تا 40 سال) و ۳۶ نفر در رده سنی سوم (بالای 40 سال) و ۳۶ تیم در این مسابقات شرکت کردند.
وی با ابراز خوشحالی از برگزاری این المپیاد از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اقدام این وزارتخانه در تامین شرایط و امکانات ورزشی برای کارکنان خود ستونی و ارزشمند است.
صفاری با اشاره به اینکه خانم های کارمند به دلیل مشغله زیاد کاری کمتر به ورزش می پردازند و مکان ورزشی هم برای این قشر کمتر در نظر گرفته شده است افزود: با وجود شرایط سخت کاری حضور بانوان در فعالیت های ورزشی باعث خوشحالی است.
سرپرست فنی مسابقات آمادگی جسمانی با اشاره به حضور ۱۵ داور و طراح نرم افزار درجه یک و دو در این مسابقات تصریح کرد: داوران با دقت بالا این مسابقات را داوری کرده اند.

• توسط پروین جوادی
  • در 1396/06/04