تاریخ : پنجشنبه 2 شهريور 1396

قائم مقام رئیس دانشگاه و معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تبریز

تعهد و ایثارگری از ویژگی‎های یک پزشک خوب است

قائم مقام رئیس دانشگاه و معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تبریز: تعهد و ایثارگری از ویژگی‎های یک پزشک خوب است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکترعلی اکبر طاهر اقدم در مراسم روز پزشک درمرکز آموزشی درمانی کودکان اظهار داشت: پزشکان انسان‌هایی هستند که برای آسایش و رفاه مردم از آسایش خود می‌گذرند و پزشکی در کنار از خودگذشتگی است که معنی می‎یابد.
وی افزود: امنیت و سلامتی دو نعمت مجهولی هستند که تا از دست کسی نرود، هیچ کس متوجه میزان ارزشمندی این دو نعمت نخواهد شد.وی عنوان کرد: پزشکی شغل پرتعهدی است و همچنین جزو معدود رشته‌هایی است که در موقع فارغ التحصیلی قسم یاد می‌شود تا برای رضایت بیماران از وقت و آسایش زندگی خود صرف نظر کنند. پزشکان باید رفتار و منش خود را طبق رفتار پزشک تاثیرگذار، حکیم ابوعلی سینا پیش ببرند.
دکترطاهر اقدم درمراسم افتتاح video eeg مرکز کودکان، با اشاره به مشکلات تخصص نورولوژی کودکان افزود: این تخصص چه در مورد بزرگسالان و چه در مورد کودکان دارای مشکلاتی است که بخش زیادی از آن با افتتاح و تکمیل بیمارستان 550 تختخوابی مردانی آذر در شهرک خاوران حل می‎شود.
وی با بیان این که بیماران تشنجی بستری شده در بخش ویدئو ای ای جی باید مورد تایید پزشک قرار گیرند، گفت: بیمارانی که در بخش ای ای جی بستری خواهند شد، باید حتما مورد تایید پزشک متخصص قرار گیرند تا از ایجاد نیاز مازاد و اتلاف منابع جلوگیری شود.
در ادامه مراسم رئیس مرکز آموزشی درمانی کودکان گفت : پزشکی لطفی از جانب خدا است. دکتر سیامک شیوا در گرامیداشت روز پزشک در مرکز آموزشی درمانی کودکان تبریز تاکید کرد: پزشکی به عنوان یک حرفه گنجی از گنجینه ی رحمت الهی به شمار می‌آید. وی افزود: بیماران این مرکز از خدمات سریع  فوق تخصصی مرکز کودکان بهره‌مند می‌شوند و این دستاورد بزرگی در حوزه‌ی درمان به شمار می‌آید.
دکتر نعمت بیلان، فوق تخصص ریه‌ی اطفال نیز در این مراسم اظهار کرد: پزشک باید به معنای واقعی حکیم باشد و پزشکی را نه به عنوان یک شغل بلکه به عنوان یک حرفه در نظر بگیرد.
وی بیان کرد: الزام حرفه‌ی پزشکی این است که تمامی حکمت نهفته در کلمه‌ی حکیم به عنوان یک پزشک رعایت شود و پیچیده‌ترین کلمات به ساده‌ترین زبان بیان شود. حرف "ح" به عنوان اولین حروف از کلمه‌ی حکیم به حق جو، حق پو و حق گو بودن یک پزشک اشاره دارد و کریم، یارمند و مهرورز بودن نیز حکمت نهفته در این کلمه‌ی عظیم است.
گفتنی است مراسم تکریم پزشکان مرکز آموزشی درمانی کودکان تبریز همزمان با گرامیداشت روز پزشک در سالن کنفرانس این مرکز برگزار شد.

آلبوم تصاویرتعهد و ایثارگری از ویژگی‎های یک پزشک خوب است

• توسط فاطمه دایی