تاریخ : چهارشنبه 1 شهريور 1396

بخش video EEG مرکز آموزشی و درمانی کودکان افتتاح شد.

بخش video EEG مرکز آموزشی درمانی کودکان تبریز با حضور دکتر علی اکبر طاهری اقدم، قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز افتتاح شد.
بخش video EEG مرکز آموزشی درمانی کودکان تبریز با حضور دکتر علی اکبر طاهری اقدم، قائم مقام ریاست دانشگاه علوم پزشکی تبریز افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی، بخش video EEG  برای بیماران تشنجی مقاوم به دارو و با چهار تخت و ارائه ی خدمات در طول 24 ساعت طراحی شده است.
بنا بر همین گزارش، مانیتورینگ نوار مغزی با استفاده از تصویر ویدئویی قبل و بعد از تشنج کارکرد اصلی این بخش است؛ به طوریکه همزمان با تشنج، مصرف دارو قطع می شود تا تشنج واقعی و غیرواقعی آسیب شناسانه بررسی شود. همچنین در صورتی که تشنج در طی مراقبت در این بخش بیش از سه دقیقه طول بکشد، مداخلات از سر گرفته می شود.
دکتر برزگر، در این خصوص اظهار کرد: 20 درصد تشنجات مقاوم به درمان دارویی هستند و اگر داروهای متعدد در کنترل تشنج تاثیری نداشته باشد، داروی تاثیرگذار تنها اثرگذری پنج درصدی خواهد داشت.
وی با اشاره به راه های درمان صرع افزود: تغذیه و جراحی صرع از راه های درمان این اختلال به شمار می آیند و باید کانون صرع مشخص شود تا درمان نتیجه دهد.
وی عنوان کرد: گاهاً مادر بیمار نمی تواند حرکات را به خوبی توصیف کند و بر همین اساس 20 درصد حرکاتی که به عنوان تشنج صرعی شناخته می شوند، حرکات صرعی نیستند و افتتاح این بخش سبب می شود تا ماهیت حمله و نوع تشنج مشخص شود.
گفتنی است بخش video EEG مرکز درمانی و آموزشی کودکان تبریز با اعتباری بالغ بر 800 میلیون تومان و در زمینی به مساحت 200 متر مربع افتتاح شد.

آلبوم تصاویربخش video EEG مرکز آموزشی و درمانی کودکان افتتاح شد.

• توسط فاطمه دایی
  • در 1396/06/01