تاریخ : چهارشنبه 25 مرداد 1396

فوق تخصص بیماری‌های خون:

سرطان‌های گوارشی در آذربایجان شرقی شیوع بیشتری دارد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتر علیرضا نیکان فر در کنگره‌ی بین‌المللی تازه‌های پیشگیری، تشخیص و درمان سرطان‌های گوارش در تبریز اظهار کرد: ارائه‌ی قوی‌ترین و به‌روزترین مطالب و نتایج تحقیقات جدید از اهداف برگزاری این کنگره است و روش‌های مختلف پیشگیری و تشخیص زودرس دستگاه‌های گوارش از مواردی به شمار می‌آید که در کنترل بیماری نقش بسیار مهنی را ایفا می‌کند.

وی بابیان این‌که سرطان معضلی برای تمامی کشورها و یکی از علل اصلی مرگ‌ومیر به شمار می‌آید گفت: سرطان هزینه‌های زیادی را برای بیماران تحمیل می‌کند و ازاین‌رو شناخت این معضل نیاز به بررسی و مطالعه‌ی بیشتری دارد.

وی بیان کرد: تمامی پزشکانی که با ابعاد مختلف سرطان سروکار دارند، باید با روش‌های جدید درمانی آشنا شود و این نیز زمینه‌ی کاهش هزینه‌ها و افزایش طول عمر بیماران را فراهم می‌آورد.

نیکان فر خاطرنشان کرد: حذف و کاهش اقدامات غیرضروری با استفاده از درمان‌های جدید نیز از دیگر مزایای تحقیقات و مطالعه‌ی بیشتر در بیماری سرطان است.

گفتنی است اولین کنگره‌ی بین‌المللی تازه‌های تشخیص، پیشگیری و درمان سرطان‌های دستگاه گوارش به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز و با حضور سخنرانان بین‌المللی به مدت دو روز در حال برگزاری است.

• توسط رضا محمدی نسب
  • در 1396/05/25