rahbari
تاریخ : چهارشنبه 25 مرداد 1396

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز:

زوایای پنهان سرطان باید در جامعه ی ما شناسایی شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز تأکید کرد: زوایای پنهان سرطان باید در جامعه‌ی ما شناسایی شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، محمدحسین صومی در اولین کنگره‌ی بین‌المللی تازه‌های پیشگیری، تشخیص و درمان سرطان‌های دستگاه گوارش در تبریز اظهار کرد: ارتقاء سطح علمی و خدمات درمانی ارائه‌شده، ارائه‌ی راهکار برای بهبود وضعیت و تبادل و به‌روز کردن اطلاعات ازجمله اهداف برگزاری این کنگره می‌باشند.

وی با اشاره به این‌که سرطان سومین علت مرگ‌ومیر در جامعه‌ی ما است، گفت: ارائه و شناخت راهکارهای جدید و مطالعه و تحقیق بیشتر به‌منظور کشف زوایای پنهان سرطان‌های گوارشی ضرورت بیشتری نسبت به گذشته دارد.

وی بابیان این‌که دانشگاه علوم پزشکی تبریز از برگزاری کنگره‌های بین‌المللی به‌منظور ارتقاء خدمات خود استقبال می‌کند، افزود: با توجه به این‌که در آستانه‌ی هفتادمین سالگرد تأسیس دانشگاه قرار داریم، از تمامی کنگره‌های علمی و بین‌المللی استقبال می‌کنیم.

صومی با تأکید بر نقش دانشجویان در دانشگاه‌ها گفت: چراغ پرفروغ علم توسط دانشجویان و اساتید همواره روشن نگه‌داشته می‌شود و دانشگاه باکارهای پژوهشی است که پویا و فعال نگه‌داشته شده است.

گفتنی است اولین کنگره‌ی بین‌المللی تازه‌های تشخیص، پیشگیری و درمان سرطان‌های دستگاه گوارش به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز و با حضور سخنرانان بین‌المللی به مدت دو روز در حال برگزاری است.

• توسط رضا محمدی نسب
  • در 1396/05/25