تاریخ : دوشنبه 23 مرداد 1396

مرکز تحقیقات هماتولوژوی و انکولوژی برگزار می کند

کنگره‌ی بین‌المللی تازه‎های پیشگیری، تشخیص و درمان سرطان‎های گوارش در تبریز

دکتر علیرضا نیکان‎فر از برگزاری کنگره‌ی بین‌المللی تازه‎های پیشگیری، تشخیص و درمان سرطان‎های گوارش در تبریز خبر داد.

دکتر علیرضا نیکان‎فر، فوق تخصص بیماری‌های خون و سرطان بزرگسالان در گفت‎وگو با روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، با اشاره به جزئیات برگزاری اولین کنگره‎ی بین‎المللی تازه‎های پیشگیری، تشخیص و درمان سرطان‎های گوارش در تبریز گفت: این کنگره به مدت دو روز و با هدف پیشگیری از سرطان‏ گوارش و تبادل اطلاعات با سایر متخصصان در 25 و 26 مرداد ماه برگزار می‌شود.
وی عنوان کرد: این کنگره با سخنرانی مهمانان بین‎المللی از کشورهای هلند، سوئیس، ترکیه و ارمنستان و مهمانان از سراسر کشور برگزار خواهد شد و از خیل مقاله‎های ارسالی به دبیرخانه‎ی همایش، 20 مقاله پذیرفته شده است که پنج مقاله در طول کنگره ارائه خواهند شد.

دکتر نیکان‌فر با اشاره به ضرروت برگزاری این کنگره گفت: با توجه به این که پس از بیماری‎های قلبی، سرطان دومین عامل مرگ و میر در دنیا و در ایران نیز پس از تصادفات جاده‎ای، سومین عامل مرگ میر به شمار می‎آید، برگزاری کنگره‎هایی از این قبیل بیش از پیش ضرورت می‌یابد.

وی اظهار کرد: حضور مهمانان بین‎المللی مختلف و افرادی متخصص و تجارب مختلف از جمله مزایای این کنگره است که زمینه‌ی تبادل اطلاعات و تحقیقات جدید را به منظور پیشگیری و تشخیص زودرس در بیماری‎های گوارشی به وجود می‎آورد.

دکتر نیکان‎فر خاطرنشان کرد: سرطان معده شایع‎ترین سرطان گوارشی در بین مردم استان است و همچنین سرطان معده و روده‎ی بزرگ از شایع‎ترین سرطان‎ها و علل مرگ و میر در بین زنان و مردان آذربایجان‎شرقی به شمار می‎آیند.

گفتنی است، کنگره‎ی بین‎المللی تازه‌های پیشگیری، تشخیص و درمان سرطان‎های گوارش در 25 و 26 مرداد ماه و در تبریز و با حضور مهامانان بین‎المللی و کشوری برگزار خواهد شد.

• توسط رضا محمدی نسب
  • در 1396/05/23