تاریخ : جمعه 20 مرداد 1396

با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت

بخش همودیالیز بیمارستان آیت الله حجت کوه کمری شهرستان مرند افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، مسئولین دانشگاه علوم پزشکی تبریز، فرماندار و نماینده مردم شریف مرند در مجلس شورای اسلامی؛ بخش همودیالیز بیمارستان آیت الله حجت کوه کمری شهرستان مرند افتتاح شد.
فرماندار مرند در این مراسم گفت: وزیر بهداشت توانمند و مقتدر و درعین‌حال رئوف هستند و در سایه مدیریت ایشان و مدیریت و تلاش شبانه‌روزی دکتر صومی ودر سایه تدبیر و امید 17 خانه بهداشت و مرکز بهداشت افتتاح‌شده و چندین پروژه در حال اجر است. وجود دکتر صومی هم برای مرند و هم برای استان چون اطلاع دارم که در جای‌جای کل استان ازاین‌دست اقدامات توسط دانشگاه در جریان است.

گفتنی است بخش همودیالیز در دوطبقه با 1400 مترمربع و 22 تخت دیالیز و 22 تخت اورژانس مدرن و پیشرفته با مشارکت خیر محترم عرصه سلامت آقای حاج احد ارشادی راه‌اندازی و افتتاح شد.

• توسط رضا محمدی نسب
  • در 1396/05/20