تاریخ : جمعه 20 مرداد 1396

با حضور دکتر سید علی صدرالسادات، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت

کلینیک تخصصی و فوق تخصصی کوهورت آذر و بخش دیالیز کلنگ زنی شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، کلینیک تخصصی و فوق تخصصی کوهورت آذر و بخش دیالیز شهرستان خامنه که زمین آن توسط خانواده‌ی رفیعی خامنه خیر سلامت، اهداشده، کلنگ زنی شد.

علیرضا استاد رحیمی، قائم‌مقام کوهورت آذر خامنه در مراسم کلنگ زنی کوهورت آذر اظهار کرد: مساحت این زمین درمجموع 10 هزار متر است که در هزار متر آن ساختمانی پنج طبقه به این عنوان ساخته خواهد شد.

وی افزود: سی‌تی‌اسکن، داروخانه، ماموگرافی، مرکز همودیالیز 20 تخت خوابی، درمانگاه‌های قلب و چشم، اکوکاردیوگرافی، آندوسکوپی، آزمایشگاه و ستاد کوهورت و بخش آموزشی ازجمله بخش‌های این و پروژه خواند بود.

• توسط رضا محمدی نسب
  • در 1396/05/20